Artikel
Nieuw atelier in Meppen

Toen Beatrix Copier in het begin van dit jaar verhuisde van haar toenmalige woonplaats Huizen naar de Veentiesweg 5 in Meppen, ging voor haar eenreeds lang gekoesterde wens in vervulling, namelijk een eigen atelier.

Het huis werd voorzien van een geheel nieuwe aanbouw en aan de prachtige schilderijen met veel kleur die de wanden sieren en die Beatrix zelf heeft geschilderd, valt in één oogopslag te zien dat ze de schilderkunst tot in alle perfecties beheerst.

Op reeds jeugdige leeftijd volgde ze al verschillende cursussen, o.a. bij de Vrije Tekenacademie in Amsterdam en een jaar bij de Kunstacademie in Haarlem.

 

In september biedt ze aan anderen de mogelijkheid om van de door haar opgedane kennis en ervaring te leren. Onder de naam Schilder Atelier Meppen (SAM) gaat ze van start met verschillende schilderactiviteiten: een ‘snuffelcursus’, workshops basisvaardigheden en workshops abstracte technieken. Beatrix werkt voornamelijk met acryl, een veelzijdig materiaal.

 

Voor mensen die nieuwsgierig zijn geworden maar eraan twijfelen of ze het schilderen wel in de vingers hebben, is vooral de snuffelcursus een goede optie. Deze cursus bestaat slechts uit drie dagdelen en biedt mensen de mogelijkheid om te zien of ze wat betreft een eventuele nieuwe hobby een beetje goed uit de verf komen.

Meer informatie over SAM is te vinden op de volgende website: www.samdrenthe.nl.

 

 

Plaats reactie

de redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoudt bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Kunst & cultuurnieuws

Wezup blijft uniek als kerstmarkt in de regio

Duizenden bezoekers hebben het afgelopen weekend weer de nostalgische kerstmarkt in Wezup bezocht. Ondanks het gegeven dat er steeds meer kerstfestijnen in de omliggende dorpen worden georganiseerd, blijkt de markt in ...

dinsdag, 16 december 2014

Lees verder

Winterexpositie bij galerie KunstSpieker

Bij galerie KunstSpieker wordt zaterdag 20 december om 13.00 uur een Winterexpositie geopend. De galerie is die dag geopend van 13.00 tot 17.00 uur. ’t Is al weer de vierde expositie van...

dinsdag, 16 december 2014

Lees verder

Snertwandeling Gees

Op maandag 30 december organiseert de Tourist Info te Gees weer een snertwandeling. Start is om 11.00 uur bij de Tourist Info. Er wordt een wandeling gemaakt door het 'oude dee...

dinsdag, 16 december 2014

Lees verder
Willekeurige foto