Artikel
Nieuw atelier in Meppen

Toen Beatrix Copier in het begin van dit jaar verhuisde van haar toenmalige woonplaats Huizen naar de Veentiesweg 5 in Meppen, ging voor haar eenreeds lang gekoesterde wens in vervulling, namelijk een eigen atelier.

Het huis werd voorzien van een geheel nieuwe aanbouw en aan de prachtige schilderijen met veel kleur die de wanden sieren en die Beatrix zelf heeft geschilderd, valt in één oogopslag te zien dat ze de schilderkunst tot in alle perfecties beheerst.

Op reeds jeugdige leeftijd volgde ze al verschillende cursussen, o.a. bij de Vrije Tekenacademie in Amsterdam en een jaar bij de Kunstacademie in Haarlem.

 

In september biedt ze aan anderen de mogelijkheid om van de door haar opgedane kennis en ervaring te leren. Onder de naam Schilder Atelier Meppen (SAM) gaat ze van start met verschillende schilderactiviteiten: een ‘snuffelcursus’, workshops basisvaardigheden en workshops abstracte technieken. Beatrix werkt voornamelijk met acryl, een veelzijdig materiaal.

 

Voor mensen die nieuwsgierig zijn geworden maar eraan twijfelen of ze het schilderen wel in de vingers hebben, is vooral de snuffelcursus een goede optie. Deze cursus bestaat slechts uit drie dagdelen en biedt mensen de mogelijkheid om te zien of ze wat betreft een eventuele nieuwe hobby een beetje goed uit de verf komen.

Meer informatie over SAM is te vinden op de volgende website: www.samdrenthe.nl.

 

 

Reacties  

 
#1 natural homemade 2015-03-27 04:20
Presence of excess androgens can cause our sebum glands
to be overly active and cause us to have oily skin. You
should squeeze the juice out of a lemon, and then use a cotton ball or swab to apply the juice on the affected area;
if it stings too much, then add some water to dilute it if necessary.
Despite these costly procedure, most patient still value the quality of treatment that the acne laser surgery provides.
Quoting
 

Plaats reactie

de redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoudt bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Kunst & cultuurnieuws

Engelse tribute band COLDPLACE op Sweelpop’15!

Zweeloo – Voor het eerst in de rijke historie van Sweelpop zal er deze zomer een Engelse band naar Zweeloo vliegen! En niet zomaar een band:’s Werelds nummer één Coldplay Tri...

woensdag, 11 maart 2015

Lees verder

C+BAppleknockersFlophouse

het originele filmpje nu te bekijken op www.wezup.info Jarenlang is het originele filmpje van de beruchte fotoshoot voor de hoes van de elpee Appleknockers Flophouse van Cuby and the Blizzards in caf...

dinsdag, 10 maart 2015

Lees verder

Evenementen en activiteiten van ma. 11 t.m. 15 Maart

News image

dinsdag, 10 maart 2015

Lees verder
Willekeurige foto