Artikel
Nieuw atelier in Meppen

Toen Beatrix Copier in het begin van dit jaar verhuisde van haar toenmalige woonplaats Huizen naar de Veentiesweg 5 in Meppen, ging voor haar eenreeds lang gekoesterde wens in vervulling, namelijk een eigen atelier.

Het huis werd voorzien van een geheel nieuwe aanbouw en aan de prachtige schilderijen met veel kleur die de wanden sieren en die Beatrix zelf heeft geschilderd, valt in één oogopslag te zien dat ze de schilderkunst tot in alle perfecties beheerst.

Op reeds jeugdige leeftijd volgde ze al verschillende cursussen, o.a. bij de Vrije Tekenacademie in Amsterdam en een jaar bij de Kunstacademie in Haarlem.

 

In september biedt ze aan anderen de mogelijkheid om van de door haar opgedane kennis en ervaring te leren. Onder de naam Schilder Atelier Meppen (SAM) gaat ze van start met verschillende schilderactiviteiten: een ‘snuffelcursus’, workshops basisvaardigheden en workshops abstracte technieken. Beatrix werkt voornamelijk met acryl, een veelzijdig materiaal.

 

Voor mensen die nieuwsgierig zijn geworden maar eraan twijfelen of ze het schilderen wel in de vingers hebben, is vooral de snuffelcursus een goede optie. Deze cursus bestaat slechts uit drie dagdelen en biedt mensen de mogelijkheid om te zien of ze wat betreft een eventuele nieuwe hobby een beetje goed uit de verf komen.

Meer informatie over SAM is te vinden op de volgende website: www.samdrenthe.nl.

 

 

Plaats reactie

de redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoudt bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Kunst & cultuurnieuws

Door de Nacht Klinkt een Lied

Zondagmiddag 30 april gaat Theater Hofpoort Buiten de Poort in de Synagoge van Coevorden De voorstelling gaat over drie vrouwen die zingend de Tweede Wereldoorlog doorkwamen en voor wie entertainment van...

woensdag, 19 april 2017

Lees verder

‘Wie bang is, krijgt ook klappen’

Vrijdagavond 28 april legt Marc de Hond in zijn cabaretvoorstelling ‘Wie bang is, krijgt ook klappen’ uit waar angst vandaan komt, wat je er tegen kunt doen en hoe hij zelf zij...

woensdag, 19 april 2017

Lees verder

47ste Expositie van Het Zweeler Palet

Tijdens de 47e editie van de kunsttentoonstelling het Zweer Palet zijn er etsen te zien die gemaakt zijn door een aantal kunstenaars van de Kunstenaarsvereniging de Noordelijke Etsers. Daarnaast is er keramisch werk van Henneke Cheval...

dinsdag, 18 april 2017

Lees verder
Willekeurige foto