Artikel
Nieuw atelier in Meppen

Toen Beatrix Copier in het begin van dit jaar verhuisde van haar toenmalige woonplaats Huizen naar de Veentiesweg 5 in Meppen, ging voor haar eenreeds lang gekoesterde wens in vervulling, namelijk een eigen atelier.

Het huis werd voorzien van een geheel nieuwe aanbouw en aan de prachtige schilderijen met veel kleur die de wanden sieren en die Beatrix zelf heeft geschilderd, valt in één oogopslag te zien dat ze de schilderkunst tot in alle perfecties beheerst.

Op reeds jeugdige leeftijd volgde ze al verschillende cursussen, o.a. bij de Vrije Tekenacademie in Amsterdam en een jaar bij de Kunstacademie in Haarlem.

 

In september biedt ze aan anderen de mogelijkheid om van de door haar opgedane kennis en ervaring te leren. Onder de naam Schilder Atelier Meppen (SAM) gaat ze van start met verschillende schilderactiviteiten: een ‘snuffelcursus’, workshops basisvaardigheden en workshops abstracte technieken. Beatrix werkt voornamelijk met acryl, een veelzijdig materiaal.

 

Voor mensen die nieuwsgierig zijn geworden maar eraan twijfelen of ze het schilderen wel in de vingers hebben, is vooral de snuffelcursus een goede optie. Deze cursus bestaat slechts uit drie dagdelen en biedt mensen de mogelijkheid om te zien of ze wat betreft een eventuele nieuwe hobby een beetje goed uit de verf komen.

Meer informatie over SAM is te vinden op de volgende website: www.samdrenthe.nl.

 

 

Plaats reactie

de redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoudt bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Kunst & cultuurnieuws

“Het Dorp Waar Wij Wonen” - prachtige films - flinke opbrengst

OEK gaf in week 46 al een bladzijde vol informatie over de films van Gerke van der Giezen en zijn bijdrage aan de inzamelingsactie voor het zwembad in Zweeloo. Afgelopen vri...

dinsdag, 25 november 2014

Lees verder

Lost Track plaatst zich voor de finale van de Battle4Bands

Voor wie het nog niet weet, “Lost Track” is een band bestaande uit vijf mannen die uit verschillende plaatsen hier in de omgeving komen. Een nieuwe muziekgroep die nog maar kor...

dinsdag, 25 november 2014

Lees verder

Intocht 2014 van Sinterklaas in Aalden

Wat een stralende namiddag was het afgelopen zaterdag. Sinterklaas trof het goed, al was het misschien toch ook wel weer wat fris, maar daarvan liet hij niets merken. Het is nat...

dinsdag, 25 november 2014

Lees verder
Willekeurige foto