Artikel
Nieuw atelier in Meppen

Toen Beatrix Copier in het begin van dit jaar verhuisde van haar toenmalige woonplaats Huizen naar de Veentiesweg 5 in Meppen, ging voor haar eenreeds lang gekoesterde wens in vervulling, namelijk een eigen atelier.

Het huis werd voorzien van een geheel nieuwe aanbouw en aan de prachtige schilderijen met veel kleur die de wanden sieren en die Beatrix zelf heeft geschilderd, valt in één oogopslag te zien dat ze de schilderkunst tot in alle perfecties beheerst.

Op reeds jeugdige leeftijd volgde ze al verschillende cursussen, o.a. bij de Vrije Tekenacademie in Amsterdam en een jaar bij de Kunstacademie in Haarlem.

 

In september biedt ze aan anderen de mogelijkheid om van de door haar opgedane kennis en ervaring te leren. Onder de naam Schilder Atelier Meppen (SAM) gaat ze van start met verschillende schilderactiviteiten: een ‘snuffelcursus’, workshops basisvaardigheden en workshops abstracte technieken. Beatrix werkt voornamelijk met acryl, een veelzijdig materiaal.

 

Voor mensen die nieuwsgierig zijn geworden maar eraan twijfelen of ze het schilderen wel in de vingers hebben, is vooral de snuffelcursus een goede optie. Deze cursus bestaat slechts uit drie dagdelen en biedt mensen de mogelijkheid om te zien of ze wat betreft een eventuele nieuwe hobby een beetje goed uit de verf komen.

Meer informatie over SAM is te vinden op de volgende website: www.samdrenthe.nl.

 

 

Reacties  

 
#1 Gain penis length 2015-06-02 04:27
Golly gee this super swell! Please visit my page as well!
Quoting
 

Plaats reactie

de redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoudt bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Kunst & cultuurnieuws

21e editie Folk veur Volk wederom succesvol verlopen.

Waar halen ze toch iedere keer weer die bands vandaan was een veelgehoorde uitspraak afgelopen zaterdag. Ondanks de wellicht iets te lage temperatuur, maar gelukkig droog en weinig wind, was het...

dinsdag, 23 juni 2015

Lees verder

Opknappen oude graven op Zweeler begraafplaats gestart

De werkgroep onderhoud oude graven is vorige week begonnen met haar werkzaamheden op de Zweeler begraafplaats. Aan de hand van een vooraf gemaakte inventarisatie werden de eerste verwaarloosde graven door de ...

dinsdag, 23 juni 2015

Lees verder

Sweelpop Rommelmarkt 2015

Stichting Sweelpop organiseert op zaterdag 27 juni a.s. weer de jaarlijkse rommelmarkt in de hof van Been naast Tante Sweel in Zweeloo. Vanaf 13:00 uur is het terrein geopend. Tijdens de rommelm...

woensdag, 17 juni 2015

Lees verder
Willekeurige foto