Artikel
Nieuw atelier in Meppen

Toen Beatrix Copier in het begin van dit jaar verhuisde van haar toenmalige woonplaats Huizen naar de Veentiesweg 5 in Meppen, ging voor haar eenreeds lang gekoesterde wens in vervulling, namelijk een eigen atelier.

Het huis werd voorzien van een geheel nieuwe aanbouw en aan de prachtige schilderijen met veel kleur die de wanden sieren en die Beatrix zelf heeft geschilderd, valt in één oogopslag te zien dat ze de schilderkunst tot in alle perfecties beheerst.

Op reeds jeugdige leeftijd volgde ze al verschillende cursussen, o.a. bij de Vrije Tekenacademie in Amsterdam en een jaar bij de Kunstacademie in Haarlem.

 

In september biedt ze aan anderen de mogelijkheid om van de door haar opgedane kennis en ervaring te leren. Onder de naam Schilder Atelier Meppen (SAM) gaat ze van start met verschillende schilderactiviteiten: een ‘snuffelcursus’, workshops basisvaardigheden en workshops abstracte technieken. Beatrix werkt voornamelijk met acryl, een veelzijdig materiaal.

 

Voor mensen die nieuwsgierig zijn geworden maar eraan twijfelen of ze het schilderen wel in de vingers hebben, is vooral de snuffelcursus een goede optie. Deze cursus bestaat slechts uit drie dagdelen en biedt mensen de mogelijkheid om te zien of ze wat betreft een eventuele nieuwe hobby een beetje goed uit de verf komen.

Meer informatie over SAM is te vinden op de volgende website: www.samdrenthe.nl.

 

 

Plaats reactie

de redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoudt bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Kunst & cultuurnieuws

22e editie van Folk veur Folk: 10 keer raak!!

Egbert Schepers maakte een verslag van de 22e editie van Folk veur Volk. Ook de 22e editie van het inmiddels vermaarde Folk veur Volk Festival was er weer eentje van groot for...

dinsdag, 21 juni 2016

Lees verder

‘Folk veur Volk Festival : een echte succesformule’

Robert Jongepier klimt op barricade voor folkfestival in Oud-Aalden Het Folk Veur Volk Festival (FvvF) is aan haar 22e editie toe en de organisatoren hebben ook deze keer een veelbelovend programma klaargestoom...

donderdag, 16 juni 2016

Lees verder

Schildersontmoetingsdag 2016

Het annuleringsbericht van de Schildersontmoetingsdag 2016 in Zweeloo had niet iedereen bereikt. Zo kwam het dat portretschilder Henk Withaar uit Linde toch enthousiast aan de slag ging met een portret ten...

dinsdag, 14 juni 2016

Lees verder
Willekeurige foto