Artikel
Nieuw atelier in Meppen

Toen Beatrix Copier in het begin van dit jaar verhuisde van haar toenmalige woonplaats Huizen naar de Veentiesweg 5 in Meppen, ging voor haar eenreeds lang gekoesterde wens in vervulling, namelijk een eigen atelier.

Het huis werd voorzien van een geheel nieuwe aanbouw en aan de prachtige schilderijen met veel kleur die de wanden sieren en die Beatrix zelf heeft geschilderd, valt in één oogopslag te zien dat ze de schilderkunst tot in alle perfecties beheerst.

Op reeds jeugdige leeftijd volgde ze al verschillende cursussen, o.a. bij de Vrije Tekenacademie in Amsterdam en een jaar bij de Kunstacademie in Haarlem.

 

In september biedt ze aan anderen de mogelijkheid om van de door haar opgedane kennis en ervaring te leren. Onder de naam Schilder Atelier Meppen (SAM) gaat ze van start met verschillende schilderactiviteiten: een ‘snuffelcursus’, workshops basisvaardigheden en workshops abstracte technieken. Beatrix werkt voornamelijk met acryl, een veelzijdig materiaal.

 

Voor mensen die nieuwsgierig zijn geworden maar eraan twijfelen of ze het schilderen wel in de vingers hebben, is vooral de snuffelcursus een goede optie. Deze cursus bestaat slechts uit drie dagdelen en biedt mensen de mogelijkheid om te zien of ze wat betreft een eventuele nieuwe hobby een beetje goed uit de verf komen.

Meer informatie over SAM is te vinden op de volgende website: www.samdrenthe.nl.

 

 

Plaats reactie

de redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoudt bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Kunst & cultuurnieuws

Nieuwe expositie van de Historische Vereniging

Tentoonstellingen doen het goed tegenwoordig. David Bowie in Groningen, Jeroen Bosch in Den Bosch en binnenkort, op zaterdag 30 april om 13.00 uur, wordt de nieuwe expositie van de Historische Ver...

zaterdag, 23 april 2016

Lees verder

Sweelpop knalt met 35e editie!

Het is al bekend dat The Battle winnaar ToyCar Taxi Sweelpop 2016 zal gaan openen, maar vandaag maakt de organisatie van Sweelpop ook de andere acts bekend! De heren van Toy...

woensdag, 20 april 2016

Lees verder

Op 23 april zingen de Loozangers de sterren van de hemel in De Spil.

Toegegeven, het wordt een thuiswedstrijd. De Spil in Zweeloo is de plek waar de Loozangers, een gemengd koor, iedere dinsdagavond oefenen. Op Marjan Okken - de dirigente - na zijn het...

woensdag, 20 april 2016

Lees verder
Willekeurige foto