Artikel
Nieuw atelier in Meppen

Toen Beatrix Copier in het begin van dit jaar verhuisde van haar toenmalige woonplaats Huizen naar de Veentiesweg 5 in Meppen, ging voor haar eenreeds lang gekoesterde wens in vervulling, namelijk een eigen atelier.

Het huis werd voorzien van een geheel nieuwe aanbouw en aan de prachtige schilderijen met veel kleur die de wanden sieren en die Beatrix zelf heeft geschilderd, valt in één oogopslag te zien dat ze de schilderkunst tot in alle perfecties beheerst.

Op reeds jeugdige leeftijd volgde ze al verschillende cursussen, o.a. bij de Vrije Tekenacademie in Amsterdam en een jaar bij de Kunstacademie in Haarlem.

 

In september biedt ze aan anderen de mogelijkheid om van de door haar opgedane kennis en ervaring te leren. Onder de naam Schilder Atelier Meppen (SAM) gaat ze van start met verschillende schilderactiviteiten: een ‘snuffelcursus’, workshops basisvaardigheden en workshops abstracte technieken. Beatrix werkt voornamelijk met acryl, een veelzijdig materiaal.

 

Voor mensen die nieuwsgierig zijn geworden maar eraan twijfelen of ze het schilderen wel in de vingers hebben, is vooral de snuffelcursus een goede optie. Deze cursus bestaat slechts uit drie dagdelen en biedt mensen de mogelijkheid om te zien of ze wat betreft een eventuele nieuwe hobby een beetje goed uit de verf komen.

Meer informatie over SAM is te vinden op de volgende website: www.samdrenthe.nl.

 

 

Reacties  

 
#1 Gain penis length 2015-06-02 04:27
Golly gee this super swell! Please visit my page as well!
Quoting
 

Plaats reactie

de redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoudt bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Kunst & cultuurnieuws

Weersverwachtingen veroorzaken stress bij organisatie Boekenmarkt Aeldermeul

De organisatoren van de Boekenmarkt  van de Aeldermeul, gepland op 25 juli, raakten vlak daarvoor oververhit……...niet van de hitte, maar van de weersvoorspellingen die de rondte gingen doen: zaterdag herfstachtig, win...

woensdag, 29 juli 2015

Lees verder

Zondag 9 augustus kunstmarkt in Wezup

Voor de negentiende achtereenvolgende keer staat zondag 9 augustus a.s. de Kunstmarkt van Wezup op het programma. Meer dan tachtig kunstenaars uit alle delen van Nederland komen weer naar het dor...

woensdag, 29 juli 2015

Lees verder

Joke Holwarda al weer 15 jaar edelsmid in Aalden

Joke Holwarda is een vrouw die kunst maakt. Ze is getrouwd met Peter Weis, heeft 3 dochters waarvan er één een opleiding heeft gevolgd in industriële vormgeving en die nu wer...

dinsdag, 21 juli 2015

Lees verder
Willekeurige foto