Artikel
Nieuw atelier in Meppen

Toen Beatrix Copier in het begin van dit jaar verhuisde van haar toenmalige woonplaats Huizen naar de Veentiesweg 5 in Meppen, ging voor haar eenreeds lang gekoesterde wens in vervulling, namelijk een eigen atelier.

Het huis werd voorzien van een geheel nieuwe aanbouw en aan de prachtige schilderijen met veel kleur die de wanden sieren en die Beatrix zelf heeft geschilderd, valt in één oogopslag te zien dat ze de schilderkunst tot in alle perfecties beheerst.

Op reeds jeugdige leeftijd volgde ze al verschillende cursussen, o.a. bij de Vrije Tekenacademie in Amsterdam en een jaar bij de Kunstacademie in Haarlem.

 

In september biedt ze aan anderen de mogelijkheid om van de door haar opgedane kennis en ervaring te leren. Onder de naam Schilder Atelier Meppen (SAM) gaat ze van start met verschillende schilderactiviteiten: een ‘snuffelcursus’, workshops basisvaardigheden en workshops abstracte technieken. Beatrix werkt voornamelijk met acryl, een veelzijdig materiaal.

 

Voor mensen die nieuwsgierig zijn geworden maar eraan twijfelen of ze het schilderen wel in de vingers hebben, is vooral de snuffelcursus een goede optie. Deze cursus bestaat slechts uit drie dagdelen en biedt mensen de mogelijkheid om te zien of ze wat betreft een eventuele nieuwe hobby een beetje goed uit de verf komen.

Meer informatie over SAM is te vinden op de volgende website: www.samdrenthe.nl.

 

 

Plaats reactie

de redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoudt bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Kunst & cultuurnieuws

Wezup afgelopen zaterdag weer het decor voor de jaarlijkse slipjacht

Ieder jaar wordt in oktober deze bijzondere tak van de hippische sport bedreven in de omgeving van Wezup. Oorspronkelijk komt de slipjacht, ook wel vossenjacht genaamd, uit Groot-Brittannië, waar daadwerkelijk met...

dinsdag, 21 oktober 2014

Lees verder

Gees in Wintersfeer 2014

Een groots en bijzonder  evenement, dat plaats zal vinden op: Vrijdag 28 november van 16:00-21.00 uur Zaterdag 29 november van 13.00-21.00 uur De verlichte route leidt u langs de deelnemende ondernemers en onze sfe...

dinsdag, 21 oktober 2014

Lees verder

Jan Piet Heederik kijkt uit naar het orgelconcert komende zondag

‘Voor ons, is het optreden van Leo van Doeselaar één van de hoogtepunten van dit nieuwe seizoen’ Sweel Cultureel is er veel aan gelegen dat de liefhebbers van muziek, jong en oud...

woensdag, 15 oktober 2014

Lees verder
Willekeurige foto