Artikel
Nieuw atelier in Meppen

Toen Beatrix Copier in het begin van dit jaar verhuisde van haar toenmalige woonplaats Huizen naar de Veentiesweg 5 in Meppen, ging voor haar eenreeds lang gekoesterde wens in vervulling, namelijk een eigen atelier.

Het huis werd voorzien van een geheel nieuwe aanbouw en aan de prachtige schilderijen met veel kleur die de wanden sieren en die Beatrix zelf heeft geschilderd, valt in één oogopslag te zien dat ze de schilderkunst tot in alle perfecties beheerst.

Op reeds jeugdige leeftijd volgde ze al verschillende cursussen, o.a. bij de Vrije Tekenacademie in Amsterdam en een jaar bij de Kunstacademie in Haarlem.

 

In september biedt ze aan anderen de mogelijkheid om van de door haar opgedane kennis en ervaring te leren. Onder de naam Schilder Atelier Meppen (SAM) gaat ze van start met verschillende schilderactiviteiten: een ‘snuffelcursus’, workshops basisvaardigheden en workshops abstracte technieken. Beatrix werkt voornamelijk met acryl, een veelzijdig materiaal.

 

Voor mensen die nieuwsgierig zijn geworden maar eraan twijfelen of ze het schilderen wel in de vingers hebben, is vooral de snuffelcursus een goede optie. Deze cursus bestaat slechts uit drie dagdelen en biedt mensen de mogelijkheid om te zien of ze wat betreft een eventuele nieuwe hobby een beetje goed uit de verf komen.

Meer informatie over SAM is te vinden op de volgende website: www.samdrenthe.nl.

 

 

Plaats reactie

de redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoudt bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Kunst & cultuurnieuws

Opening buitenexpositie Schilders van Zweeloo

Fietsroute langs schilderspanelen in vijf brinkdorpen Zweeloo, 10 april 2014. Stichting Kunstenaarsdorp Zweeloo (SKZ) opent zaterdag 19 april om 13.00 uur in de kunstenaarsherberg aan de Hoofdstraat 15 te Zweeloo, de Bri...

zondag, 13 april 2014

Lees verder

Leonard Leutscher en de Mattheuspassion

Een bijzondere presentatie: Een andere kijk op Bach en zijn Mattheuspassion. Zijn muziek gonst alweer wekenlang overal in Nederland! Allerlei koren en gezelschappen bereiden zich voor op uitvoeringen van Bachs meesterwerk: zijn grote Mattheus pas...

woensdag, 9 april 2014

Lees verder

Antieke motorfietsen ook dit jaar weer in Gees!

Op zaterdag 19 april trekt er een ware stoet aan antieke motoren voorbij in Gees en omgeving. Dan vindt alweer de 7e editie plaats van de jaarlijkse veteranentoertocht Rondom Gees. Vet...

maandag, 7 april 2014

Lees verder
Willekeurige foto