Artikel
Nieuw atelier in Meppen

Toen Beatrix Copier in het begin van dit jaar verhuisde van haar toenmalige woonplaats Huizen naar de Veentiesweg 5 in Meppen, ging voor haar eenreeds lang gekoesterde wens in vervulling, namelijk een eigen atelier.

Het huis werd voorzien van een geheel nieuwe aanbouw en aan de prachtige schilderijen met veel kleur die de wanden sieren en die Beatrix zelf heeft geschilderd, valt in één oogopslag te zien dat ze de schilderkunst tot in alle perfecties beheerst.

Op reeds jeugdige leeftijd volgde ze al verschillende cursussen, o.a. bij de Vrije Tekenacademie in Amsterdam en een jaar bij de Kunstacademie in Haarlem.

 

In september biedt ze aan anderen de mogelijkheid om van de door haar opgedane kennis en ervaring te leren. Onder de naam Schilder Atelier Meppen (SAM) gaat ze van start met verschillende schilderactiviteiten: een ‘snuffelcursus’, workshops basisvaardigheden en workshops abstracte technieken. Beatrix werkt voornamelijk met acryl, een veelzijdig materiaal.

 

Voor mensen die nieuwsgierig zijn geworden maar eraan twijfelen of ze het schilderen wel in de vingers hebben, is vooral de snuffelcursus een goede optie. Deze cursus bestaat slechts uit drie dagdelen en biedt mensen de mogelijkheid om te zien of ze wat betreft een eventuele nieuwe hobby een beetje goed uit de verf komen.

Meer informatie over SAM is te vinden op de volgende website: www.samdrenthe.nl.

 

 

Reacties  

 
#1 Gain penis length 2015-06-02 04:27
Golly gee this super swell! Please visit my page as well!
Quoting
 

Plaats reactie

de redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoudt bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Kunst & cultuurnieuws

Sweel Cultureel opent het seizoen “swingend”

Goed nieuws en leuke vooruitzichten! Het bestuur van Sweel Cultureel is “best een beetje trots” dat het weer gelukt is voor het komend seizoen een gevarieerd programma te organiseren. De web...

dinsdag, 18 augustus 2015

Lees verder

Gratis workshops en voorstellingen poppenspelen

Op 5 september zijn er weer volop activiteiten in het centrum van Coevorden tijdens de Culturele Uitdag: Coevorden heeft Smaak. In het Stedelijk Museum Coevorden kunnen kinderen zelf een poppenkastpop mak...

dinsdag, 18 augustus 2015

Lees verder

Zonovergoten 19e kunstmarkt in Wezup

Een zonovergoten Wezup was dit jaar de perfecte ambiance voor de 19de kunstmarkt op het Westeinde. Wauw!!, wat boften kunstenaars, locatiehouders en natuurlijk het grote aantal bezoekers dit jaar van een pra...

dinsdag, 18 augustus 2015

Lees verder
Willekeurige foto