Artikel
Nieuw atelier in Meppen

Toen Beatrix Copier in het begin van dit jaar verhuisde van haar toenmalige woonplaats Huizen naar de Veentiesweg 5 in Meppen, ging voor haar eenreeds lang gekoesterde wens in vervulling, namelijk een eigen atelier.

Het huis werd voorzien van een geheel nieuwe aanbouw en aan de prachtige schilderijen met veel kleur die de wanden sieren en die Beatrix zelf heeft geschilderd, valt in één oogopslag te zien dat ze de schilderkunst tot in alle perfecties beheerst.

Op reeds jeugdige leeftijd volgde ze al verschillende cursussen, o.a. bij de Vrije Tekenacademie in Amsterdam en een jaar bij de Kunstacademie in Haarlem.

 

In september biedt ze aan anderen de mogelijkheid om van de door haar opgedane kennis en ervaring te leren. Onder de naam Schilder Atelier Meppen (SAM) gaat ze van start met verschillende schilderactiviteiten: een ‘snuffelcursus’, workshops basisvaardigheden en workshops abstracte technieken. Beatrix werkt voornamelijk met acryl, een veelzijdig materiaal.

 

Voor mensen die nieuwsgierig zijn geworden maar eraan twijfelen of ze het schilderen wel in de vingers hebben, is vooral de snuffelcursus een goede optie. Deze cursus bestaat slechts uit drie dagdelen en biedt mensen de mogelijkheid om te zien of ze wat betreft een eventuele nieuwe hobby een beetje goed uit de verf komen.

Meer informatie over SAM is te vinden op de volgende website: www.samdrenthe.nl.

 

 

Plaats reactie

de redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoudt bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Kunst & cultuurnieuws

Prima prestaties stal De Viersprong en stal De Drift tijdens premiekeuring

Ook mooi succes voor 16-jarige Justin Scheffer: gekozen tot beste voorbrenger van pony's. Stal De Viersprong van Jan en Sandra Lanting en stal De Drift van Gerko en Hilda Lanting hebben tijdens de 45e editie van de premiekeuring in manege...

dinsdag, 23 augustus 2016

Lees verder

Molens in actie op Drentse Molendag

Komende zaterdag wordt de 32e Drentse Molendag gehouden. Het merendeel van de 38 molens in Drenthe opent de deuren. Uiteraard is ook onze Jantina Hellingmolen één van de stralende middelpunten. De molendag is een mooie ...

dinsdag, 23 augustus 2016

Lees verder

Jesper Reuvers (23) en Sweelpop, een dynamische match!

Nu u dit leest zijn Jesper en zijn vriendin Lisanne Haan net teruggekeerd van hun kampeervakantie in de Franse Vogezen. Mooi op tijd om te starten met de opbouw van de ...

dinsdag, 23 augustus 2016

Lees verder
Willekeurige foto