Artikel
Nieuw atelier in Meppen

Toen Beatrix Copier in het begin van dit jaar verhuisde van haar toenmalige woonplaats Huizen naar de Veentiesweg 5 in Meppen, ging voor haar eenreeds lang gekoesterde wens in vervulling, namelijk een eigen atelier.

Het huis werd voorzien van een geheel nieuwe aanbouw en aan de prachtige schilderijen met veel kleur die de wanden sieren en die Beatrix zelf heeft geschilderd, valt in één oogopslag te zien dat ze de schilderkunst tot in alle perfecties beheerst.

Op reeds jeugdige leeftijd volgde ze al verschillende cursussen, o.a. bij de Vrije Tekenacademie in Amsterdam en een jaar bij de Kunstacademie in Haarlem.

 

In september biedt ze aan anderen de mogelijkheid om van de door haar opgedane kennis en ervaring te leren. Onder de naam Schilder Atelier Meppen (SAM) gaat ze van start met verschillende schilderactiviteiten: een ‘snuffelcursus’, workshops basisvaardigheden en workshops abstracte technieken. Beatrix werkt voornamelijk met acryl, een veelzijdig materiaal.

 

Voor mensen die nieuwsgierig zijn geworden maar eraan twijfelen of ze het schilderen wel in de vingers hebben, is vooral de snuffelcursus een goede optie. Deze cursus bestaat slechts uit drie dagdelen en biedt mensen de mogelijkheid om te zien of ze wat betreft een eventuele nieuwe hobby een beetje goed uit de verf komen.

Meer informatie over SAM is te vinden op de volgende website: www.samdrenthe.nl.

 

 

Plaats reactie

de redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoudt bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Kunst & cultuurnieuws

Bibliotheek Coevorden dient bezuinigingsplan in

September 2014 De Stichting Openbare Bibliotheken Coevorden heeft, volgend op goed en constructief overleg met wethouder Huizing van Coevorden, een aangepaste begroting 2015 bij de gemeente ingediend, waarin voorstellen worden gedaan voo...

maandag, 15 september 2014

Lees verder

OPEN MONUMENTENDAG zaterdag 13 september 2014

Oude tramlijn in Meppen tijdens Monumentendag weer in gebruik Meppen / Zweeloo - Op zaterdag 13 september a.s. is “Op reis/Vervoer” het centrale thema van Open Monumentendag 2014. De stichting Het Fre...

vrijdag, 12 september 2014

Lees verder

Egbert Nijenbanning geniet van zingen

Bij de Loozangers, elke dinsdagavond, als tenor om precies te zijn. Hij had vroeger op school al een 9 voor zingen. Later was hij de zingende bankwerker in Emmen waarvoor de ...

dinsdag, 9 september 2014

Lees verder
Willekeurige foto