Artikel
Nieuw atelier in Meppen

Toen Beatrix Copier in het begin van dit jaar verhuisde van haar toenmalige woonplaats Huizen naar de Veentiesweg 5 in Meppen, ging voor haar eenreeds lang gekoesterde wens in vervulling, namelijk een eigen atelier.

Het huis werd voorzien van een geheel nieuwe aanbouw en aan de prachtige schilderijen met veel kleur die de wanden sieren en die Beatrix zelf heeft geschilderd, valt in één oogopslag te zien dat ze de schilderkunst tot in alle perfecties beheerst.

Op reeds jeugdige leeftijd volgde ze al verschillende cursussen, o.a. bij de Vrije Tekenacademie in Amsterdam en een jaar bij de Kunstacademie in Haarlem.

 

In september biedt ze aan anderen de mogelijkheid om van de door haar opgedane kennis en ervaring te leren. Onder de naam Schilder Atelier Meppen (SAM) gaat ze van start met verschillende schilderactiviteiten: een ‘snuffelcursus’, workshops basisvaardigheden en workshops abstracte technieken. Beatrix werkt voornamelijk met acryl, een veelzijdig materiaal.

 

Voor mensen die nieuwsgierig zijn geworden maar eraan twijfelen of ze het schilderen wel in de vingers hebben, is vooral de snuffelcursus een goede optie. Deze cursus bestaat slechts uit drie dagdelen en biedt mensen de mogelijkheid om te zien of ze wat betreft een eventuele nieuwe hobby een beetje goed uit de verf komen.

Meer informatie over SAM is te vinden op de volgende website: www.samdrenthe.nl.

 

 

Plaats reactie

de redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoudt bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Kunst & cultuurnieuws

Windstilleven

Land Art Contemporary presenteert: Voorstelling Windstilleven van collectief Walden in het Mantingerzand. Van vrijdag 10 t/m zondag 12 maart voert Collectief Walden in het stuifzandlandschap Mantingerzand van Natuurmonumenten de voorstelling Windstilleven op. Deze voo...

dinsdag, 28 februari 2017

Lees verder

@home met Sing & Swing

Zaterdagavond 18 maart en zondagmiddag 19 maart staat popkoor Sing&Swing met hun programma @home op de planken van Theater Hofpoort. De zaterdagavond is inmiddels uitverkocht, maar voor de zondagmiddag zijn nog...

dinsdag, 28 februari 2017

Lees verder

Toneelgroep Het Volk met ‘Veteranen’

Vrijdagavond 17 maart komt Toneelgroep Het Volk naar Theater Hofpoort met de voorstelling ‘Veteranen’. Subtiele, humoristische en ontroerende dialogen over oorlogsveteranen. De Haarlemse Toneelgroep Het Volk is een klein gezelschap, dat...

dinsdag, 28 februari 2017

Lees verder
Willekeurige foto