Artikel
Nieuw atelier in Meppen

Toen Beatrix Copier in het begin van dit jaar verhuisde van haar toenmalige woonplaats Huizen naar de Veentiesweg 5 in Meppen, ging voor haar eenreeds lang gekoesterde wens in vervulling, namelijk een eigen atelier.

Het huis werd voorzien van een geheel nieuwe aanbouw en aan de prachtige schilderijen met veel kleur die de wanden sieren en die Beatrix zelf heeft geschilderd, valt in één oogopslag te zien dat ze de schilderkunst tot in alle perfecties beheerst.

Op reeds jeugdige leeftijd volgde ze al verschillende cursussen, o.a. bij de Vrije Tekenacademie in Amsterdam en een jaar bij de Kunstacademie in Haarlem.

 

In september biedt ze aan anderen de mogelijkheid om van de door haar opgedane kennis en ervaring te leren. Onder de naam Schilder Atelier Meppen (SAM) gaat ze van start met verschillende schilderactiviteiten: een ‘snuffelcursus’, workshops basisvaardigheden en workshops abstracte technieken. Beatrix werkt voornamelijk met acryl, een veelzijdig materiaal.

 

Voor mensen die nieuwsgierig zijn geworden maar eraan twijfelen of ze het schilderen wel in de vingers hebben, is vooral de snuffelcursus een goede optie. Deze cursus bestaat slechts uit drie dagdelen en biedt mensen de mogelijkheid om te zien of ze wat betreft een eventuele nieuwe hobby een beetje goed uit de verf komen.

Meer informatie over SAM is te vinden op de volgende website: www.samdrenthe.nl.

 

 

Plaats reactie

de redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoudt bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Kunst & cultuurnieuws

Terugblik op Sweel Cultureel 2014-2015

Anneke Kayser, voorzitter van (de stichting) Sweel Cultureel, kijkt met voldoening terug op het bijna voltooide programma van het seizoen 2014-2015. Komende zaterdag, 18 april, wordt de laatste voorstelling gegeven in ...

dinsdag, 14 april 2015

Lees verder

Nederlands Kampioenschap Kloep’m terug in Aalden

Aalden- Stichting Sweelpop en Stichting Zweelermarkt hebben de handen in elkaar geslagen. Gezamenlijk organiseren zij op maandagavond 6 juli 2015 tijdens de Zweelermarkt het Open Nederlands Kampioenschap Kloep’m. Na jarenlange afw...

donderdag, 9 april 2015

Lees verder

Line up Sweelpop: The Battle

Wezup – Zaterdag 25 april is Hotel Café Restaurant Hegen weer het podium voor de 3e editie van Sweelpop: The Battle. Dit jaar gaan de volgende vier bands de strijd aan...

donderdag, 9 april 2015

Lees verder
Willekeurige foto