Artikel
Nieuw atelier in Meppen

Toen Beatrix Copier in het begin van dit jaar verhuisde van haar toenmalige woonplaats Huizen naar de Veentiesweg 5 in Meppen, ging voor haar eenreeds lang gekoesterde wens in vervulling, namelijk een eigen atelier.

Het huis werd voorzien van een geheel nieuwe aanbouw en aan de prachtige schilderijen met veel kleur die de wanden sieren en die Beatrix zelf heeft geschilderd, valt in één oogopslag te zien dat ze de schilderkunst tot in alle perfecties beheerst.

Op reeds jeugdige leeftijd volgde ze al verschillende cursussen, o.a. bij de Vrije Tekenacademie in Amsterdam en een jaar bij de Kunstacademie in Haarlem.

 

In september biedt ze aan anderen de mogelijkheid om van de door haar opgedane kennis en ervaring te leren. Onder de naam Schilder Atelier Meppen (SAM) gaat ze van start met verschillende schilderactiviteiten: een ‘snuffelcursus’, workshops basisvaardigheden en workshops abstracte technieken. Beatrix werkt voornamelijk met acryl, een veelzijdig materiaal.

 

Voor mensen die nieuwsgierig zijn geworden maar eraan twijfelen of ze het schilderen wel in de vingers hebben, is vooral de snuffelcursus een goede optie. Deze cursus bestaat slechts uit drie dagdelen en biedt mensen de mogelijkheid om te zien of ze wat betreft een eventuele nieuwe hobby een beetje goed uit de verf komen.

Meer informatie over SAM is te vinden op de volgende website: www.samdrenthe.nl.

 

 

Plaats reactie

de redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoudt bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Kunst & cultuurnieuws

Start nieuw theaterseizoen Theater Hofpoort

Zaterdagavond 1 oktober trapt Theater Hofpoort te Coevorden haar zesde theaterseizoen af met de mannen van Piepschuim! Het belooft weer een uiteenlopend seizoen te worden met ruim 50 voorstellingen, van Ang...

maandag, 26 september 2016

Lees verder

Jubilerend “Sweel Cultureel” zorgt voor een vrolijke zaterdagmiddag

Ina Luis tijdens lustrumfeest in het zonnetje gezet Dit jaar bestaat “Sweel Cultureel” 25 jaar en dat willen ze laten weten ook. In het decor van een nazomers Oud-Aalden was er een...

dinsdag, 13 september 2016

Lees verder

Sweel Cultureel opent jubileumjaar bij ’t Hoes van Hol-An in Aalden

Sweel Cultureel bestaat 25 jaar! En komende zaterdagmiddag 10 september, om 13.30 uur,  wordt het jubileumjaar 2016-2017 geopend met een feestelijk programma rond de Brink in Aalden. In vier kleine &ld...

woensdag, 7 september 2016

Lees verder
Willekeurige foto