Artikel
Nieuw atelier in Meppen

Toen Beatrix Copier in het begin van dit jaar verhuisde van haar toenmalige woonplaats Huizen naar de Veentiesweg 5 in Meppen, ging voor haar eenreeds lang gekoesterde wens in vervulling, namelijk een eigen atelier.

Het huis werd voorzien van een geheel nieuwe aanbouw en aan de prachtige schilderijen met veel kleur die de wanden sieren en die Beatrix zelf heeft geschilderd, valt in één oogopslag te zien dat ze de schilderkunst tot in alle perfecties beheerst.

Op reeds jeugdige leeftijd volgde ze al verschillende cursussen, o.a. bij de Vrije Tekenacademie in Amsterdam en een jaar bij de Kunstacademie in Haarlem.

 

In september biedt ze aan anderen de mogelijkheid om van de door haar opgedane kennis en ervaring te leren. Onder de naam Schilder Atelier Meppen (SAM) gaat ze van start met verschillende schilderactiviteiten: een ‘snuffelcursus’, workshops basisvaardigheden en workshops abstracte technieken. Beatrix werkt voornamelijk met acryl, een veelzijdig materiaal.

 

Voor mensen die nieuwsgierig zijn geworden maar eraan twijfelen of ze het schilderen wel in de vingers hebben, is vooral de snuffelcursus een goede optie. Deze cursus bestaat slechts uit drie dagdelen en biedt mensen de mogelijkheid om te zien of ze wat betreft een eventuele nieuwe hobby een beetje goed uit de verf komen.

Meer informatie over SAM is te vinden op de volgende website: www.samdrenthe.nl.

 

 

Plaats reactie

de redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoudt bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Kunst & cultuurnieuws

Filmvertoning Intouchables

Het op feiten gebaseerd komisch drama ‘Intouchables’ wordt donderdag 2 maart om 15.00 uur en 20.30 uur vertoond in Theater Hofpoort. De film gaat over een Senegalese jongeman die de per...

woensdag, 15 februari 2017

Lees verder

Het Menselijk Tekort met cabaretier Mark van de Veerdonk

Brabantse cabaretier Mark van de Veerdonk komt met zijn 15e theaterprogramma genaamd ‘Kaaskleum’, over Het Menselijk Tekort, op zaterdag 25 februari 2017 naar Theater Hofpoort....

woensdag, 15 februari 2017

Lees verder

’t Aol’ Volk met Druppie rood in ’n emmer wit

’t Aol’ Volk komt 24 februari naar Theater Hofpoort met ‘Druppie rood in ’n emmer wit’: een blijspel in drie bedrijven door Harm Dij...

woensdag, 15 februari 2017

Lees verder
Willekeurige foto