Artikel
Nieuw atelier in Meppen

Toen Beatrix Copier in het begin van dit jaar verhuisde van haar toenmalige woonplaats Huizen naar de Veentiesweg 5 in Meppen, ging voor haar eenreeds lang gekoesterde wens in vervulling, namelijk een eigen atelier.

Het huis werd voorzien van een geheel nieuwe aanbouw en aan de prachtige schilderijen met veel kleur die de wanden sieren en die Beatrix zelf heeft geschilderd, valt in één oogopslag te zien dat ze de schilderkunst tot in alle perfecties beheerst.

Op reeds jeugdige leeftijd volgde ze al verschillende cursussen, o.a. bij de Vrije Tekenacademie in Amsterdam en een jaar bij de Kunstacademie in Haarlem.

 

In september biedt ze aan anderen de mogelijkheid om van de door haar opgedane kennis en ervaring te leren. Onder de naam Schilder Atelier Meppen (SAM) gaat ze van start met verschillende schilderactiviteiten: een ‘snuffelcursus’, workshops basisvaardigheden en workshops abstracte technieken. Beatrix werkt voornamelijk met acryl, een veelzijdig materiaal.

 

Voor mensen die nieuwsgierig zijn geworden maar eraan twijfelen of ze het schilderen wel in de vingers hebben, is vooral de snuffelcursus een goede optie. Deze cursus bestaat slechts uit drie dagdelen en biedt mensen de mogelijkheid om te zien of ze wat betreft een eventuele nieuwe hobby een beetje goed uit de verf komen.

Meer informatie over SAM is te vinden op de volgende website: www.samdrenthe.nl.

 

 

Reacties  

 
#3 vikings war of 2015-09-07 21:53
I go to see daily a few web sites and sites to read
articles, but this weblog provides quality based writing.


Take a look at my site :: vikings war
of clans hack: [censored]://[censored].vikingswarofcla nshackandcheats .ga/
Quoting
 
 
#2 vikings war of 2015-09-04 20:56
Hello, i think that i saw you visited my blog thus
i came to “return the favor”.I'm trying
to find things to enhance my website!I suppose its ok to use some of your ideas!!


Check out my weblog; vikings war of clans hack: [censored]://[censored].vikingswarofcla nshackandcheats .ga/
Quoting
 
 
#1 Gain penis length 2015-06-02 04:27
Golly gee this super swell! Please visit my page as well!
Quoting
 

Plaats reactie

de redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoudt bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Kunst & cultuurnieuws

Een schrijver vertelt. Janneke Holwarda komt naar Zweeloo

Om haar nieuwe boek ‘Zo zijn wij niet’ te presenteren in het mooie kerkje aan De Wheem. Janneke vertelt over het schrijverschap, leest voor uit haar nieuwe boek, maar grijpt ook...

maandag, 23 november 2015

Lees verder

Hilda Nijenbanning, een echte creatieveling !

Blijkbaar is het haar reeds met de paplepel ingegoten, want Hilda was van kinds af aan reeds verknocht aan knutselen. Een man, twee kleine kinderen, een hond en een drukke baa...

dinsdag, 10 november 2015

Lees verder

Laatste wintervoorstelling Theater te Water in Dorpshuis De Spil in Zweeloo

Op donderdag 26 november 2015 is de voorstelling “ De laatste bus”  van Theater te Water te zien in Dorpshuis De Spil in Zweeloo. Het is de allerlaatste wintervoorstelling, want The...

zaterdag, 7 november 2015

Lees verder
Willekeurige foto