Artikel
Nieuw atelier in Meppen

Toen Beatrix Copier in het begin van dit jaar verhuisde van haar toenmalige woonplaats Huizen naar de Veentiesweg 5 in Meppen, ging voor haar eenreeds lang gekoesterde wens in vervulling, namelijk een eigen atelier.

Het huis werd voorzien van een geheel nieuwe aanbouw en aan de prachtige schilderijen met veel kleur die de wanden sieren en die Beatrix zelf heeft geschilderd, valt in één oogopslag te zien dat ze de schilderkunst tot in alle perfecties beheerst.

Op reeds jeugdige leeftijd volgde ze al verschillende cursussen, o.a. bij de Vrije Tekenacademie in Amsterdam en een jaar bij de Kunstacademie in Haarlem.

 

In september biedt ze aan anderen de mogelijkheid om van de door haar opgedane kennis en ervaring te leren. Onder de naam Schilder Atelier Meppen (SAM) gaat ze van start met verschillende schilderactiviteiten: een ‘snuffelcursus’, workshops basisvaardigheden en workshops abstracte technieken. Beatrix werkt voornamelijk met acryl, een veelzijdig materiaal.

 

Voor mensen die nieuwsgierig zijn geworden maar eraan twijfelen of ze het schilderen wel in de vingers hebben, is vooral de snuffelcursus een goede optie. Deze cursus bestaat slechts uit drie dagdelen en biedt mensen de mogelijkheid om te zien of ze wat betreft een eventuele nieuwe hobby een beetje goed uit de verf komen.

Meer informatie over SAM is te vinden op de volgende website: www.samdrenthe.nl.

 

 

Plaats reactie

de redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoudt bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Kunst & cultuurnieuws

College bezoekt Kunstenaarsdorp Zweeloo

Stichting Kunstenaarsdorp Zweeloo was afgelopen dinsdag gastheer voor het College van Burgemeester en Wethouders. De stichting ontving het College in hun expositieruimte bij Bistro Tante Sweel in Zweeloo. Het bezoek bes...

dinsdag, 6 december 2016

Lees verder

Romantisch kerstconcert Sweelodie

Net als vorig jaar, kunt u ook dit jaar weer genieten van het Romantische Kerstconcert van SWEELODIE. Maar omdat we vorig jaar zoveel mensen moesten teleurstellen, hebben we besloten niet &ea...

dinsdag, 6 december 2016

Lees verder

110-jarig jubileum Laudate Deo!

Bijzonder concert in De Drieklank De Chr. Gem. Zangvereniging Laudate Deo bestaat maar liefst 110 jaar en dat mag met recht een uniek jubileum genoemd worden! Dit moet natuurlijk gevierd worden en ...

dinsdag, 6 december 2016

Lees verder
Willekeurige foto