Artikel
Nieuw atelier in Meppen

Toen Beatrix Copier in het begin van dit jaar verhuisde van haar toenmalige woonplaats Huizen naar de Veentiesweg 5 in Meppen, ging voor haar eenreeds lang gekoesterde wens in vervulling, namelijk een eigen atelier.

Het huis werd voorzien van een geheel nieuwe aanbouw en aan de prachtige schilderijen met veel kleur die de wanden sieren en die Beatrix zelf heeft geschilderd, valt in één oogopslag te zien dat ze de schilderkunst tot in alle perfecties beheerst.

Op reeds jeugdige leeftijd volgde ze al verschillende cursussen, o.a. bij de Vrije Tekenacademie in Amsterdam en een jaar bij de Kunstacademie in Haarlem.

 

In september biedt ze aan anderen de mogelijkheid om van de door haar opgedane kennis en ervaring te leren. Onder de naam Schilder Atelier Meppen (SAM) gaat ze van start met verschillende schilderactiviteiten: een ‘snuffelcursus’, workshops basisvaardigheden en workshops abstracte technieken. Beatrix werkt voornamelijk met acryl, een veelzijdig materiaal.

 

Voor mensen die nieuwsgierig zijn geworden maar eraan twijfelen of ze het schilderen wel in de vingers hebben, is vooral de snuffelcursus een goede optie. Deze cursus bestaat slechts uit drie dagdelen en biedt mensen de mogelijkheid om te zien of ze wat betreft een eventuele nieuwe hobby een beetje goed uit de verf komen.

Meer informatie over SAM is te vinden op de volgende website: www.samdrenthe.nl.

 

 

Plaats reactie

de redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoudt bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Kunst & cultuurnieuws

Expositie Arie Goedhart: Drenthe Inspireert!

Pentekeningen, lithografieën en inktschilderijen. Arie Goedhart exposeert tot half januari in het Gezondheidscentrum in Oosterhesselen. De beeldend kunstenaar uit Hoogeveen toont zijn liefde voor het Drentse landschap middels verfijnde tekeningen en schilde...

zaterdag, 22 oktober 2016

Lees verder

Paul van Loon komt naar Coevorden!

Samen met de bibliotheek is het eindelijk gelukt om Paul van Loon naar Coevorden te halen. Zondagmiddag 30 oktober om 14.00 uur staat Paul van Loon op de planken bij The...

zaterdag, 22 oktober 2016

Lees verder

Eva Crutzen, eerste cabaretier van ‘De uitdaging’

Op zaterdagavond 22 oktober staat Eva Crutzen op de planken bij Theater Hofpoort. Eva is hiermee de eerste cabaretier die bezocht kan worden via ‘De Uitdaging’. ‘De Uitdaging’ biedt bezoekers de ...

dinsdag, 18 oktober 2016

Lees verder
Willekeurige foto