.

.

 

.

Reactie Coevorder college op brandbrief uit Zweeloo

 

Ongeveer een maand geleden informeerden wij u over de laatste stand van zaken met betrekking tot de brandbrief die de 5 verenigingen voor plaatselijk belang en de ondernemersvereniging naar de raadsfracties van de gemeente Coevorden stuurden.

In deze brief werd algemeen uiting gegeven aan de bezorgdheid over het gemeentelijk beleid voor de Zweeler dorpen. 

 

Het wachten was een maand geleden nog op een officiële reactie van het college.

Die reactie is er nu, althans in concept. De beantwoording van de “Zweeler brief” door het college wordt in de gemeenteraadsvergadering van 11 december aanstaande besproken en wel in de zogenaamde Politieke Kamer 2 (aanvang 21.00 uur). Uiteraard is deze vergadering voor iedereen toegankelijk en kan men zelfs gebruik maken van het inspreekrecht.

 

De (concept)brief van het college kunt u nu al lezen via de site http://raad.coevorden.nl.

Op deze site ziet u bij de (komende) vergadering van 11 december, Politieke Kamer 2,

de concept-antwoordbrief van het college op de agenda en bij de vergaderstukken staan.

 

Het is zonder meer interessant en relevant te horen wat de verschillende fracties denken over de “Zweeler brief” en hoe ze gaan reageren op de conceptreactie van het college.

Dat kunt u dus zelf zien en horen op 11 december in de Picardtzaal van het gemeentehuis  in Coevorden. Een grote opkomst van de Zweelers, zoals we eerder hebben gezien bij de dreigende subsidievermindering van “ons” zwembad, is een belangrijk signaalrichting de politiek en zou voor de initiatiefnemers van de brandbrief een mooie ruggensteun zijn.

 

Mocht u om welke reden dan ook hier niet aanwezig kunnen zijn en u wilt toch wel uw zegje kwijt over de brief van het Coevorder college, aarzel dan niet en stap hiermee naar uw eigen Dorpsbelangenvereniging. 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel