.

.

 

.

Prachtige nieuwe salon 'Haarmode De Baander'

Haarmode De Baander is verhuisd van de lokatie aan de Baander in Aalden naar de fraaie woonboerderij aan het Klooster 27 in Zweeloo. Eigenaresse Alma Taekema-Kerkdijk is blij met het nieuwe en ruime onderkomen. 'Een droom komt uit, want ik heb hier veel meer mogelijkheden.'

In deze kapsalon kan ze zich helemaal uitleven in haar creativiteit. Het resultaat varieert van een flitsend modern kapsel tot een complete metamorfose. Alma staat garant voor vlotte en gezellige service aan volwassenen en kinderen. Alle ontwikkelingen en technieken in de haarmode volgt ze op de voet. De opgedane kennis zet ze om in creativiteit en een vakkundig advies aan jong en oud over alle soorten haar.

Alma heeft haar salon aan het Klooster sfeervol ingericht, naar eigen ontwerp. En tijdens het knippen klinkt ontspannende muziek. 'Ik wil graag mensen het gevoel geven dat ze even bij mij thuis komen. Er zijn ook klanten die zelf hun koffie pakken, heel grappig. Het was trouwens wel een stap om weg te gaan van ons woonhuis aan de Baander, want tenslotte ben ik daar als zelfstandig ondernemer begonnen', vertelt ze. 'Maar mijn klanten reageren zonder uitzondering positief op de nieuwe huisvesting van de kapsalon.'

Wilt u ideeën opdoen over wat mogelijk is met uw haar? Maak dan snel een afspraak! Haarmode 'De Baander', Klooster 27, Zweeloo, 0591 - 371622 of 06-215 85 604. Openingstijden: Dinsdag tot en met vrijdag 09.00 tot 18.00 uur. In de avonduren alleen op afspraak. Op maandag en zaterdag gesloten.

Bijschrift foto: Zwaantje Bakker (l) werd door Alma Taekema-Kerkdijk als eerste nieuwe klant verwelkomd in de nieuwe salon van Haarmode De Baander. De kapsalon is verhuisd van de locatie aan de Baander in Aalden naar het Klooster 27 in Zweeloo.

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel