.

.

 

.

Kunst beleven in de natuur

Tijdens Tableau Vivant Zweeloo

Op zaterdag 30 augustus vanaf 11.00 uur vindt in Zweeloo voor de eerste keer het kunstevenement Tableau Vivant plaats. Tijdens dit evenement, dat zich in en rond het kerkje van Zweeloo afspeelt, kunnen bezoekers kunst eens op een andere manier beleven, professionele kunstenaars ontmoeten, kijken naar het ontstaan van hun werk en luisteren naar poëzie en muziek.

Wandelend langs een speciale route (verkrijgbaar bij de kunstenaarsherberg, naast de bistro aan de Hoofdstraat in Zweeloo) beleeft de bezoeker kunst op een heel unieke wijze. Kijkend over de schouder van de professionele kunstenaar en zien hoe linosnede en steendruk werkt, hoe een schets ontstaat of hoe een fotograaf opnames digitaal bewerkt. Daarnaast zijn er vele culturele activiteiten in en om het kerkje van Zweeloo. De kunstenaars gaan vanaf 12.00 uur aan het werk.

Het volledige programma van Tableau Vivant is te vinden op www.tableauvivantzweeloo.nl. Toegang is gratis.

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel