.

.

 

.

Fietskeuring met veel heel veel OK-stickers

Ook dit jaar vond er weer een fietskeuring plaats voor alle leerlingen uit de groepen 3 t/m 8 van CBS de Schutse en OBS de Anwende.
Een hele groep vrijwilligers van Veilig Verkeer Nederland besteedden hun tijd weer aan het controleren van de vele essentiële onderdelen waaraan een veilige fiets moet voldoen.
Gelukkig zijn er weer heel veel OK-stickers uitgedeeld.

Voor de kleuters was er een voorlichting. Er werd een fiets in de kring geplaatst en alle onderdelen werden door Veilig Verkeerspop Lotte benoemd.
De kleuters kregen na afloop een kleurplaat met kleurtjes.
Het was een leerzame dag en hierbij willen we alle vrijwilligers hartelijk bedanken.

Bijschrift foto: De fietskeuring voor alle leerlingen uit de groepen 3 t/m 8 van CBS De Schutse en OBS De Anwende liep weer op rolletjes.

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel