.

.

 

.

fysiotherapeute in Zweeloo

Annemiek Sterling, sinds kort fysiotherapeute in Zweeloo

Zweeloo heeft een nieuwe fysiotherapeute. Ze heet Annemiek Sterling, komt uit Groningen, is 31 jaar oud, werkt sinds haar afstuderen in 2008 als fysiotherapeute en geeft sinds oktober 2014 twee dagen per week behandelingen in Zweeloo in het Spilhonk, een bijgebouw van De Spil.

Sinds haar afstuderen heeft Annemiek zeer gevarieerde ervaring opgedaan in een 1e lijns-praktijk en in een verpleeghuis voor ouderen. Ze is zichtbaar trots, dat zij hier in Zweeloo deze praktijk kon overnemen, wat voor haar het begin is van een eigen praktijk. Het woon-werk verkeer van en naar Groningen is tijdrovend maar goed te doen en voor Annemiek geen bezwaar.

De combinatie van de fysio-praktijk en de sportschool in één gebouw is niet nieuw en een goede keuze gebleken. De behandeling van klachten kan prima gecombineerd worden met oefeningen in de sportschool. Fysieke klachten worden bestreden met goede oefeningen en sport- of fitness blessures worden aangepakt met fysiotherapie.

Bij haar behandelingen maakt Annemiek onder meer gebruik van de zogenaamde Sonus Release stoel, een Finse vinding, waarbij een behandeling met geluidsgolven wordt gegeven. Hierbij wordt zij terzijde gestaan door Wybren Ritsma die namens de Stichting IFH optreedt als adviseur (www.stichting-ifh.nl). Voorts biedt de praktijk van Annemiek een zwangerschapscursus met de titel “Fit voor twee”. Zij is gekwalificeerd zwangerschapdocente én “ervaringsdeskundige” als jonge moeder van twee kinderen.

 

De klantenkring kan dan ook heel divers zijn en voor Annemiek is het vanzelfsprekend dat zij zo goed mogelijk op de individuele vraag aansluit. Afspraken kunnen gemaakt worden, ook zonder verwijzing van de huisarts, voor overdag of voor ’s avonds. En wanneer nodig komt Annemiek aan huis als een bezoek aan het Spilhonk voor de hulpvrager op praktische of fysieke problemen stuit. Al met al goed nieuws uit Zweeloo en voor Annemiek Sterling, veel succes gewenst met haar fysiotherapie praktijk in het Spilhonk!

 

Website           : www.fysiotherapiesterling.nl

Adres              : Het Spilhonk, Eswegje 3, 7851 AK Zweeloo,

Tel                  : 06-24129024

E-mail              : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Foto Bert Huguenin

 

Bron : Oes Eig’n Kraantien OEK 11 maart 2015

 

 

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel