.

.

 

.

praktijk voor persoonlijke ontwikkeling

Inez Hartog is gestart met haar praktijk voor persoonlijke ontwikkeling

In Meppen om precies te zijn, waar zij samen met haar partner Sjoerd Swart het Centrum voor persoonlijke ontwikkeling bestuurt. Inez is therapeute en haar vakgebied is persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. Zij helpt mensen hun leven te veranderen, het anders te doen dan zij gewoontegetrouw gedaan hebben. En dit met het doel je gelukkig te voelen en te genieten van de wereld om je heen. Daarvoor gebruikt Inez verschillende methoden, afhankelijk van de vraag. Het kan gaan om een individuele vraag waarvoor een therapeutische aanpak nodig is, maar ook om vrouwenweekeinden, actieve meditatie en stiltewandelingen die door het Centrum worden georganiseerd.

Inez Hartog is in oktober vorig jaar begonnen met haar praktijk en maakt gebruik van de faciliteiten van het centrum met de naam “Goedzoalsjebent” aan de Mepperstraat 34.

Haar overtuiging is dat verandering van gedrag, van een levensstijl, mogelijk is wanneer je dat echt wilt. Inez (41) is daarvan zelf het voorbeeld. Zij is opgegroeid in Utrecht en begon haar loopbaan bij de politie. Dit werk heeft zij met liefde gedaan, maar de psychische druk van het werk viel haar steeds zwaarder. Na het overlijden van haar toenmalige partner realiseerde zij zich dat er iets moest veranderen in haar leven. Het roer ging om, ze stopte bij de politie en volgde de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening. Werd gediplomeerd in 2012 en vervolgde haar opleiding met de vierjarige beroepsopleiding Primal Rebirth Therapy (PRT) die dit jaar, na de nodige praktijkervaring, voltooid kan worden.

 

Inez kan het zelf veel beter uitleggen, maar de kern van de problematiek is dat mensen zich te veel laten leiden door gewoonten, door alleen maar rationeel denken, waardoor ze vastlopen en te weinig bereid zijn op hun gevoel af te gaan, de signalen van hun lichaam serieus te nemen. Mensen leven maar door op de automatische piloot zou je kunnen zeggen. Pas als je je daarvan bewust bent kun je bijsturen, zegt Inez. En dat is waarbij zij kan helpen, maar je moet wel aan je zelf willen werken.

 

De praktijk van Inez met de naam Kayaspirit, genoemd naar een dierbaar huisdier van haar, is gevestigd in het centrum “Goedzoalsjebent” in Meppen. Wanneer u meer wilt weten over de dienstverlening van Inez, kijk dan op haar website, of maak een afspraak met Inez, want zij neemt graag, vrijblijvend, de tijd voor een oriënterend gesprek.

 

Inez Hartog is bereikbaar op 0591-855597 of 06-42572585, haar website is te vinden op www.kayaspirit.nl , haar email adres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en het woonadres is Mepperstraat 34, 7855 PK Meppen.

Inez Hartog uit Meppen, een zonnig humeur (foto Bert Huguenin)

 

Bron: Oes Eig’n Kraantien 25 maart 2015

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel