.

.

 

.

NLdoet. Enthousiaste vrijwilligers aan het werk bij Huize Wezup

Merel ’t Hoen van Huize Wezup heeft een docent en een elftal scholieren van het Alfa college in Emmen bereid gevonden om afgelopen vrijdag geheel vrijwillig een aantal klussen te klaren rondom de behuizing van de mensen met een geheugenprobleem.

Onder leiding van docent Erik hebben de 11 jonge mannen, die in Emmen de opleiding Bouwkunde volgen, veel werk verricht. Er zijn pergola’s gebouwd, een moestuin aangelegd, bloembakken, vogelhuisjes en een insectenhotel naar eigen ontwerp van de studenten gemaakt en veel, heel veel blad geruimd. Het is de wens van de familie ’t Hoen dat dorpsgenoten uit Wezup, maar ook mensen van buitenaf, eens komen buurten om in gesprek te komen met de huisgenoten van Huize Wezup.

Docent Erik, geheel links in geruit shirt, zijn leerlingen en de drie dames van de patiëntenbegeleiding voor de pergola in aanbouw (foto Jos Grootscholten).

Bron: Oes Eig’n Kraantien 25 maart 2015

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel