.

.

 

.

Miss Sweel Verkiezingen 2015

In opvolging van de voorgaande succesvolle Miss Sweel Verkiezingen zal dit jaar op 7 juli a.s. tijdens de Zweelermarkt de derde editie plaatsvinden. Vanaf deze uitgave zullen wij wekelijks weer een Miss aan u voorstellen.

De eerste Miss die wij aan u voorstellen is: Melanie Prakken

Melanie is 16 jaar oud en woonachtig in Aalden. Ze is nog aan het studeren en hoopt over een aantal jaren haar diploma voor apothekersassistent op zak te hebben. Melanie is een sociale meid die graag met vriendinnen afspreekt om leuke dingen mee te doen. Ze mag graag shoppen en als ze nog wat tijd over heeft gaat ze hardlopen. Het lijkt Melanie een hele leuke ervaring om mee te doen aan de Miss Sweel verkiezing en kijkt uit naar 7 juli wanneer deze zal plaatsvinden.

HR Tuin en Park

Het is alweer 6 jaar geleden dat Harry Westerhof begonnen is met zijn bedrijf HR Tuin en Park aan de Gelpenberg in Aalden. Op een prachtig plekje in het dorp kunt u terecht voor allerlei machines, gereedschappen en allerlei andere artikelen die betrekking hebben op tuin en park gebied. Voor zowel nieuw als gebruikte machines bent u daar op het juiste adres. Ook voor onderhoud en onderdelen van de machines, ongeacht welk merk staat Harry voor u klaar. Het allround monteur zijn is dan ook de reden dat HR Tuin en Park een vaste klantenkring heeft die bestaat uit zowel bedrijven zoals hoveniers als particulieren. Als u een bezoekje brengt aan Harry en zijn vrouw treft u een gemoedelijke sfeer. In de schuren vindt u een winkeltje met allerhande artikelen en snuisterijen welke zij graag in de toekomst uit willen breiden met tuinaccessoires en dergelijke. Hun motivatie om mee te doen aan de Miss Sweel verkiezing is om bekendheid te geven aan hun bedrijf en dat zij de Zweelermarkt een warm hart toe dragen en het belangrijk vinden dat zulke evenementen in het dorp blijven bestaan.

Bron: Oes Eig’n Kraantien d.d. 31 mei 2015.

 

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel