.

.

 

.

Welkom op Camping “De Wielewaal"

Het Openluchtspel Zweeloo speelt op zaterdag 1, 15 en 22 augustus om 20.00 uur de komedie “Een rits te ver” van Jon van Eerd. De uitwijkdatum is 26 augustus.

Het verhaal speelt zich af op camping “De Wielewaal”. Eigenaar Harry Vermeulen runt, tot ieders tevredenheid, de camping al heel wat aantal jaren, maar wordt nu geconfronteerd met een inspectie door de gemeente. De gemeente heeft namelijk erg veel klachten over de camping gekregen. Is dit terecht? In een poging de camping van deze ondergang te redden doet Harry zijn uiterste best om de inspecteur te vriend te houden. Maar hoe doe je dat als je niet weet wie de inspecteur is…..

Onbewust zakt Harry steeds verder weg in een hilarische draaikolk van problemen, spraakverwarringen, absurde verzinsels en misverstanden. Lukt het Harry om de camping voor de toekomst te behouden??

Aan het einde van de avond weet u er alles van!

Kaarten kunnen vooraf telefonisch gereserveerd worden via het nummer 06-46 22 92 80 en zijn verder verkrijgbaar op de uitvoeringsavonden (indien voorradig). Voor verdere informatie, zie de website www.openluchtspelzweeloo.nl

Bron: Oes Eig’n Kraantien d.d. 14 juli 2015.

 

 

 

                                                                                                     

 

 

 

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel