.

.

 

.

Ondernemers, doe mee met de Open Bedrijvendag Drenthe!

Ondernemers, doe mee met de Open Bedrijvendag Drenthe!

Ondernemers opgelet! De Open Bedrijvendag Drenthe komt er weer aan. Dit jaar wordt de Open Bedrijvendag op zaterdag 7 november gehouden. Op deze dag kunt u uw publiek laten zien wat u allemaal in huis hebt door uw deuren open te zetten.

Grootste open dag van Nederland
De Open Bedrijvendag was de vorig jaar een groot succes. Er deden over de gehele provincie 450 bedrijven mee. Maar liefst 750.000 mensen maakten van de gelegenheid gebruik om eens een kijkje achter de schermen te nemen bij de bedrijven waar ze altijd al in geïnteresseerd in waren. Daarmee was de Open Bedrijvendag Drenthe de grootste open dag van heel Nederland!
De gemeente Coevorden doet dit jaar ook weer mee. In onze gemeente wordt de Open Bedrijvendag georganiseerd door de gemeente Coevorden in samenwerking met Parkmanagement Coevorden (PMC). Vorig jaar waren er 25 deelnemers. Uit onze omgeving deed alleen de particuliere woonvoorziening Huize Wezup mee, terwijl hier toch ook heel wat mooie bedrijven zijn gevestigd. De gemeente en PMC hopen dan ook dat er dit jaar meer Zweeler ondernemers meedoen.

Waarom meedoen?
Tijdens de Open bedrijvendag kunt u uw publiek kennis laten maken met uw bedrijf op een persoonlijke manier. Hebt u openstaande vacatures die u moeilijk gevuld krijgt? Ook dat is een reden om mee te doen. Verder gaven ondernemers vorig jaar aan dat ze deze dag uitermate geschikt vinden voor het uitnodigen van hun netwerkrelaties en zo zijn er nog meer redenen te bedenken.
Geïnteresseerd?
Wilt u meedoen aan de Open Bedrijvendag? Kijk dan op www.obddrenthe.nl en neem contact op met Ina Dobben, bedrijvencontactfunctionaris van de gemeente via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bron: Oes Eig’n Kraantien d.d. 18 augustus 2015.

 

  

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel