.

.

 

.

Heeft u een goed idee om ons dorp nog fijner te maken?

Laat het ons weten!

Met hulp van de Verenigingen voor Dorpsbelangen kunnen uw ideeën voor een nog fraaier dorp misschien wel uitgevoerd worden. De gemeente Coevorden heeft dit jaar 100.000 euro beschikbaar om de leefbaarheid en veiligheid te vergroten. Voorwaarde is dat er draagvlak voor de plannen is en het hele dorp of wijk er iets aan heeft.

Alle aanvragen voor dit Stimuleringsfonds lopen via de Verenigingen voor Dorpsbelangen. Sportverenigingen kunnen bijvoorbeeld niet zelf een aanvraag indienen. De plannen moeten vóór 5 november a.s. bekend zijn bij de Gemeente Coevorden. Op een initiatievenmarkt op 19 november a.s. beslissen de 33 Verenigingen voor Dorpsbelangen en speeltuinverenigingen wie er in aanmerking komt voor subsidie. De aanvragen mogen maximaal 10.000 euro bedragen.

Heeft u een idee of wilt u meer informatie? Stuur dan vóór 20 oktober een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met vriendelijke groet,

Vereniging Dorpsbelangen Aalden
Belangenvereniging “De Lange Möpper”
Buurtvereniging “De Naobers” Benneveld
Vereniging Dorpsbelangen Sweel

Bron: Oes Eig’n Kraantien d.d. 13 oktober 2015.

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel