.

.

 

.

Pluk&Deel in de verkoop

Er sneuvelden dankzij veel vrijwillige handen heel wat appeltjes de afgelopen maand. Maar voor het goede doel! Met de verkoop van diverse appelproducten hopen we in de herfstvakantie een flinke bijdrage te leveren aan het onderhoud van de Aalden Rondomme en de Gedichtenroute.  In samenwerking met stichting Kunstenaarsdorp Zweeloo staan we op donderdag 22 oktober in de patio van Landal Greenparks Aelderholt. Naast de Pluk&Deel producten wordt van 10.00 tot 12.00 uur ook de pas uitgebrachte gedichtenbundel ‘DichterBij Zweeloo’ verkocht.

Op vrijdag 23 oktober staan we van 14.00 tot 16.00 uur met onze appelwaar in een kraam bij de Coop. Daar zijn we ook te vinden op zaterdag 24 oktober van 10.00 tot 12.00 uur en op vrijdag 30 oktober van 14.00 tot 16.00 uur. Dus kom allemaal en neem een dikke portemonnee mee!

Meer weten?

Kijk op www.plukendeel.nl voor meer informatie over ons project.

Bijschrift foto: Vele handen maken licht werk. Vrijwilligers zijn in dorpshuis De Spil druk bezig om de rijke appeloogst te verwerken. Ze hadden heel wat appeltjes te schillen.........maar dat alles wel voor een goed doel. (Eigen foto)

Bron: Oes Eig’n Kraantien d.d. 22 oktober 2015.

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel