.

.

 

.

Derde thema-expositie Kunstkring Zweeloo

Voor de derde keer organiseren de leden van KunstKring Zweeloo een thema-expositie: ‘Ritme’. Dit onderwerp staat centraal in de geëxposeerde werken. De expositie van 12 leden omvat schilderijen, beelden, objecten, sieraden, textiel en fotografie. Vanaf zondag 28 februari is de expositie te bezichtigen in de Kunstenaarsherberg aan de Hoofdstraat in Zweeloo (achter Bistro Tante Sweel).

De expositie is geopend voor het publiek vanaf zondag 28 februari 13.30 uur t/m zondag 1 mei. Openingstijdenzaterdag en zondag van 13.30 tot 16.30 uur. Extra geopend op de Vriendinnen wandeldag op 12 april van 10.00 tot 16.00 uur.

De thema-expositie is ook onderdeel van de Drentse Open Atelier Dagenop 12 en 13 maart en die dagen geopend van 11.00 - 17.00 uur.

Deelnemende leden: Daisy Walraven, Ineke Reijntjes, Liesbeth Pauw, Anja Kok, Karin van Gijtenbeek, Guus Elzinga, Beatrix Copier, Yvonne Brill, Egbert Bouwhuis, Blaskander, Marthe van Benthem en Leo Kaldenbach.

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel