.

.

 

.

Informatieavond "Finestra In Vista" bij "Het Wapen van Aelden".

Stichting AelderHooghe Kunsten houdt op 20 april om 20.00 uur een informatieavond over het te plaatsen stilteobject "Finestra In Vista" bij "Het Wapen van Aelden". De gemeente Coevorden heeft toestemming gegeven om op de Algemene Begraafplaats te Zweeloo, in het zicht van het Kerkje, het stilteobject “FINESTRA IN VISTA” te plaatsen. Een prachtige naam voor dit stilteobject dat de vorm krijgt van het kerkraam van het nabij gelegen 13eeeuwse kerkje.

Het stilteobject kan tegelijk als bank functioneren en creëert zo een speciale plek voor momenten van bezinning en rust. Het geheel wordt abstract uitgevoerd maar heeft de vorm van het kerkraam, dat zowel gotisch als romaanse kenmerken heeft. Het stilteobject heeft een toegevoegde waarde voor de omgeving doordat het de kerk, de begraafplaats en de mensen die naar deze plek komen bij elkaar brengt.

Belangstellenden zijn bij deze van harte uitgenodigd.

Bron: Oes Eig’n Kraantien 13 april 2016

 

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel