.

.

 

.

Medifast biedt fysiotherapie voor ouderen in De Korenhof.

Voor ouderen is het vaak lastig om bij fysieke klachten naar de fysiotherapeut te gaan. Vaak zijn er vervoersproblemen of mensen hebben zelf een verminderde bewegingsmogelijkheid waardoor de praktijk te ver weg is. Dat merkten de fysiotherapeuten van Medifast ook als het ging om bewoners van De Korenhof en de nabijgelegen aanleunwoningen in Aalden. Daarom komt de fysiotherapeut nu naar hen toe!

Medifast heeft daartoe een speciale oefen-/behandelruimte ingericht in De Korenhof. Fysiotherapeut Martijn Kindermans zal er 2x per week spreekuur gaan houden, namelijk op dinsdag – en donderdagochtend van 09.00 tot 12.00 uur.

Op maandag 2 mei werd er al een inloopochtend gehouden, waarbij bewoners van de Korenhof en de bijgelegen aanleunwoningen een kijkje konden nemen in de oefenzaal.

Wilt u ook graag weten hoe het met uw conditie en spierkracht gesteld is? Maak dan een afspraak met onze fysiotherapeut. Martijn kijkt dan samen met u hoe u er qua kracht en conditie voor staat. Voor meer informatie kunt u natuurlijk ook bellen (0524-526337) of mailen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Bron: Oes Eig’n Kraantien d.d. 4 mei 2016.

 

 

 

 

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel