.

.

 

.

Debbie eet bitterballen met ‘Topper’ Jeroen van der Boom

Een liefste wens.. een droom, een fantasie.. als die toch eens werkelijkheid zou worden...! Voor Debbie Mulder, bewoonster van Woongroep Zweeloo, ging die wens afgelopen woensdag in vervulling: een ontmoeting met de bekende zanger en tv-presentator Jeroen van der Boom.

In een heuse limousine werd Debbie vanuit Zweeloo naar Amsterdam gereden en daar mocht de 18-jarige Debbie bitterballen eten met de 43-jarige Jeroen van der Boom. De lunch smaakte heerlijk, maar vooral de ontmoeting met haar idool was uiteraard onvergetelijk!  

Een mooie bijkomstigheid was, dat voorafgaande aan het vertrek van Debbie. ook de andere bewoners van de Woongroep Zweeloo een rondje in de limousine mochten rijden. Dat was natuurlijk een groot feest voor de bewoners! Daarna stapte Debbie met haar ouders en initiatiefnemer Ingrid van Omme in de limousine richting Amsterdam. Ruim anderhalf uur later stond ze hand in hand met haar idool.

Jeroen van der Boom is niet alleen bekend als tv-presentator, maar maakt ook onderdeel uit vanhet nog altijd razend populaire glitter- en glamourtrio De Toppers, waar ook Gerard Joling en René Froger deel van uitmaken.

Dat de wens van Debbie in vervulling werd gebracht was mede te danken aan Wensstichting Drenthe.

Bijschrift foto: De 18-jarige Debbie Mulder van Woongroep Zweeloo genoot afgelopen week in Amsterdam met volle teugen van een overheerlijke bitterballen-lunch met de bekende zanger en tv-presentator Jeroen van der Boom. (Foto: Woongroep Zweeloo)

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel