.

.

 

.

Coeverse Kinderboeken nu verkrijgbaar!

Het Coeverse Kinderboek is klaar! Op 11 juni zij de eerste exemplaren uitgereikt aan de winnaars van de verhalenwedstrijd in het Stedelijk Museum Coevorden. Zo’n 21 verhalen werden ingezonden voor de wedstrijd.

 Een deskundige jury, bestaande uit het Stedelijk Museum Coevorden (Lambert Hans en Sandra Muller, een ‘Coevorderverhalenkenner’ (Erik Mijnheer), de Bibliotheken Coevorden (Carla Boers), The Read Shop Coevorden (Harm Jan Veenstra) en De Nieuwe Veste (Heidi Renting), heeft alle verhalen gelezen en koos uiteindelijk vier verhalen. De winnende verhalen zijn:

  • Mijn nieuwe thuis (Claudia van der Pers, 13 jaar)
  • Zwaar verliefd in Coevorden (Hilde Willemijn Bruins, 30 jaar)
  • Ondergedoken (Amber Kanninga, 15 jaar en Serena Stevens, 14 jaar)
  • Lief Dagboek (Nife Schoonen, 12 jaar)

Het Coeverse Kinderboek is verkrijgbaar via inschrijving voor € 14,95 per stuk. Geinteresseerden kunnen zich inschrijven bij het Arsenaal, The Read Shop of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Er zijn al voldoende inschrijvingen voor een herdruk dus deze komt er sowieso!

 

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel