.

.

 

.

Maandagavond, G1000-avond

 

Op 15 juni hebben we ons Honk op Friesestraat 26 betrokken. In de aanloop naar de G1000 gebruiken we het pand voor vergaderingen van het Kernteam en de werkgroepen en daarnaast voor bijeenkomsten en inloop om meer informatie te kunnen geven over de G1000.
Vooralsnog zijn er iedere maandagavond mensen aanwezig, dus heb je vragen, loop gerust even binnen voor een kop koffie en een gesprek.

5 juli G1000Café: vrijwilligers gezocht!
Met de eerste club vrijwilligers hebben we op 17 mei de werkgroepen geformeerd die nodig zijn om de G1000 te organiseren. Het is een mooie, enthousiaste club, maar we kunnen nog veel meer denkkracht, creativiteit en handjes gebruiken.
  Wil je meedoen?
Kom dan op 5 juli naar het G1000café op Friesestraat 26. Daar vertellen we je alles over de leuke kleine en grotere klussen die gedaan moeten worden om een fantastische G1000 te organiseren. Aanmelden kan hier 
Dit zijn de werkgroepen die ervoor zorgen dat de G1000 er komt:

Middelen: de G1000 heeft spullen en fondsen nodig. Vind en verleid jij sponsoren?
Logistiek: Regelaars opgelet! Honderden inwoners in één grote hal. Wat hebben we daar allemaal voor nodig?
Werving&campagne: Iedereen moet weten wat de G1000 is en gewoon willen komen. Hoe doen we dat?
Vrijwilligers& deelnemers: Vrijwilligers werven, betrekken en leuke klussen geven, aangemelde deelnemers blijven informeren zorgen dat ze vol enthousiasme en ideeën naar de G1000 komen. Leuke club!
Programma: Alles moet op rolletjes lopen. Ja, alles. 
Vervolg: Na de G1000 moeten de voorstellen worden opgepakt. Na 29 oktober begint het echt!  

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel