.

.

 

.

Bianca herleeft!

Deze maand is de 61e uitgave verschenen. Alle Bianca fans hebben er even op moeten wachten, maar nu is het er toch van gekomen: ‘Bianca ontdekt het geluk’. De boekenreeks heeft nog steeds een schare fans (van 9 tot 89 jaar) die al jaren wachten op deze 61e editie waarin Bianca nu eindelijk haar grote liefde vindt.

Het boekje, dat is uitgegeven door haar nieuwe uitgever Literoza in Zoetermeer, is het 142e boek van Yvonne Brill, de schrijfster en illustrator uit Aalden. Maar er komt meer aan. Half augustus verschijnt een heel ander boek van haar hand: ‘Als de Regengod roept’, een verhaal over de Maya’s. Het is een heruitgave met 16 nieuwe illustraties van Yvonne.

Op zaterdag 27 augustus (o.v.b.) wordt er een signeersessie georganiseerd in de Kunstenaarsherberg. Beide boeken zijn daar verkrijgbaar en bij het Huis met de Clowns, Deel 9 in Aalden.

Oes Eig'n Kraantien d.d.26 juli 2016.

 

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel