.

.

 

.

Zomermarkt in Aalden

Op zondag 7 augustus is er een gezellige en sfeervolle zomermarkt op het grasveld, gelegen naast Hotel/Restaurant Het Wapen van Aalden, in Aalden. Er zullen deze dag diverse standhouders aanwezig zijn met onder andere kleding, fashion, lederwaren, sieraden, lederwaren, snoepgoed, droge worst, boeken, brocante en nog vele meer.

Tevens is er een gedeelte met vlomarkt waar particulieren  hun spulletjes van zolder en schuur voor leuke prijsjes verkopen. De markt wordt gehouden op het ‘marktterrein’aan de Aelderstraat in Aalden en duurt van 11.00-17.00 uur. Standhouders kunnen zich nog aanmelden via www.marktenenbraderieen.nl of bel met 06-24831603.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 2 augustus 2016

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel