Artikel
Fantastische happening op 't Alterbarg

Bijschrift foto : Ook de horecavereniging was vrijdagavond present en serveerde smaakvolle broodjes hamburger. (Foto: Ruud Janse Fotografie)

Vrijdagavond op 't Alterbarg, een uur of elf, een groot feest in de tent, zo’n 500 bezoekers dansten, sprongen en schreeuwden mee met de swingende liedjes van Melrose. De zes organisatoren staan met een vette glimlach naar het sfeervolle tafereel te kijken.

Ze zijn dik tevreden en dat is volkomen terecht, want hun inzet werd vrijdagavond rijkelijk beloond. 'Het voelt weer als vroeger', wijzen de zes Vrienden van Sweelpop veelbetekend naar de zingende massa. En plotseling denk je: dit is het!

Dit moment raakt de essentie van Sweelpop. Het heeft alles in zich dat het popfestival op 't Alterbarg zo onvergetelijk maakt. En dan te bedenken dat dit nog maar een voorproefje is op het echte Sweelpop, dat op vrijdag 20 augustus a.s. voor de 29e keer op het programma staat.

 

Dat Sweelpop na alle inspanningen van de afgelopen maanden blijft bestaan, werd vrijdagavond uitbundig gevierd. Iedereen was het erover eens: het was ouderwets gezellig en ongelooflijk geslaagd. Met dank ook aan Melrose, want de bandleden zorgden voor een voortreffelijke entourage. Het was mooi om te zien dat de huidige bestuursleden en de oud-bestuursleden van de Werkgroep Jongerendag Zweeloo zo intensief en coöperatief samenwerkten. Velen hebben als vrijwilliger geholpen. En niet te vergeten ook dank aan de meer dan 100 sponsoren. Aan alles was gedacht, zo was voor de gasten bij de entree een rode loper uitgerold. En de horecavereniging serveerde smaakvolle broodjes hamburger. De service en de beleving kon niet beter.......: eind goed, al goed! De opbrengst van het concert wordt binnenkort in O.E.K. bekendgemaakt.

Bijschrift foto: De 500 bezoekers dansten, sprongen en schreeuwden mee met de swingende liedjes van Melrose. (Foto: Ruud Janse Fotografie)

 

 

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Laatste nieuws

“Wat moet ik doen deze zomer……?”

Medewerkers TIP-kantoor in Aalden geven het antwoord! Geen verre reis naar het buitenland dit jaar: Nederlanders blijven deze zomervakantie massaal in eigen land. Dat is ook goed te merken bij het Tou...

dinsdag, 11 augustus 2020

Lees verder

Strikzitt’n

Zweeloo maakt opnieuw kennis met een bijzonder kampioenschap: Strikzitt’n. Zaterdag 29 augustus a.s. vanaf 19.30 uur bij grand-café LiBo in Aalden gaat het gebeuren…..! Zo bizar als Finland met zijn kampioe...

dinsdag, 11 augustus 2020

Lees verder

Vier schuurwoningen en zes appartementen op terrein Auto Mekkes

Op het voormalig terrein van Auto Mekkes verrijzen vier schuurwoningen en zes appartementen. Henk en Dini Mekkes zijn dit afgelopen week met bouwbedrijf Bekman uit Erica overeengekomen. Dankzij het ambitieus bouwpla...

dinsdag, 11 augustus 2020

Lees verder
Willekeurige foto