.

.

 

.

Paul van Loon komt naar Coevorden!

Samen met de bibliotheek is het eindelijk gelukt om Paul van Loon naar Coevorden te halen. Zondagmiddag 30 oktober om 14.00 uur staat Paul van Loon op de planken bij Theater Hofpoort met zijn voorstelling ‘Dolfje Weerwolfje – De kunst van het lezen’.

Paul van Loon

Samen met muzikanten van zijn band speelt en zingt Paul liedjes die allemaal met zijn boeken te maken hebben. Daarnaast leest Paul voor en vertelt over zijn boeken, over schrijven en deuren waarachter geheime werelden liggen. Na de voorstelling zet Paul met plezier zijn handtekening in boeken, op blaadjes, T-shirts en onderzetters. De voorstelling begint om 14.00 uur en een kaartje kost €15,-. Ben je lid van de bieb? Dan krijg je korting en kun je een kaartje kopen voor €12,50!

K&M

Hetzelfde weekend, op zaterdagavond 29 oktober, brengt K&M een bezoek aan Coevorden. Deze twee Rotterdamse zangeressen met het hart op de tong, verzorgen een hilarisch cabaretprogramma. Een theaterfeestje op z'n Rotterdams. Ka en Mo hebben zich de afgelopen jaren behoorlijk ingehouden. Ze hielden hun mond stijf dicht en keken de andere kant op om niemand te kwetsen. Maar daar zijn ze klaar mee. Ze gaan gewoon weer zeggen wat ze denken! Een cursus Grote Muil en een workshop Dikke Lip ineen, want als je zegt wat je denkt, kun je een klap verwachten. Aanvang: 20.15 uur. Een kaartje is te koop voor €17,50.

Praktische informatie:

Een kaartje voor de voorstelling(en) is te koop via www.theaterhofpoort.nl of via De Readshop in winkelcentrum De Gansehof in Coevorden. Voor meer informatie zie onze website.

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel