.

.

 

.

1e lustrum Wintermarkt Meppen !

Weekend 19 en 20 november a.s. weer ‘gezellige boel’ aan Driftweg

Hij is weer in aantocht, de Wintermarkt in Meppen. En dit jaar wordt het eerste lustrum gevierd ! Wie had dat gedacht, al vijf jaar lang een gezellige boel in de sfeervolle schuur bij de familie Karsten aan de Driftweg 2 in Meppen.

Het is ook dit jaar weer volle bak ! Alle plekjes zijn weer bezet met uiteraard standhouders van het eerste uur, maar ook dit jaar zijn er weer nieuwe kraampjes. Bijvoorbeeld geurkaarsjes met bijbehorende zelfgemaakte houdertjes van keramiek, vogelkransen, zelfgemaakt wijnen, eigengemaakt ijs en brood en nog heel veel andere leuke hebbedingetjes. Dus gewoon weer langskomen om de sfeer te proeven.

Zo'n eerste lustrum is toch een klein feestje waard en daarom hebben we een verloting op Facebook. LIKE onze pagina (wintermarkt Meppen) en maak kans op koffie/thee met gebak en een leuke attentie voor 2 personen ! In de week voor de Wintermarkt krijg je bericht of je de gelukkige winnaar bent.

Zaterdag 19 november a.s. van 13.00 – 20.00 uur * Zondag 20 november a.s. van 11.00 – 16.00 uur. Entree is zoals altijd gratis!

Bijschrift foto: Yolande Karsten, Susan Askes en Mienke Veerkamp organiseren voor de vijfde achtereenvolgende keer de ‘Wintermarkt Meppen’.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 8 november 2016.

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel