.

.

 

.

Samen leren, ja geweldig!

Afgelopen donderdag zaten opa en oma’s weer in de schoolbanken. Samen met de kleinkinderen gingen ze op onderzoek uit. Hoe werkt het zuiveren van water in de natuur? Geweldig mooi om te zien dat je kennis samen kunt construeren.

“ Samen onderzoekend leren is het motto op c.b.s. De Schutse. De leerkracht zorgt voor een leerrijk en betekenisvolle situatie. In circuitvorm ontdekten opa en oma middels proefjes hoe de natuur het water zuivert “, zegt juf Marian. Ze is enthousiast over de inzet en opkomst van grootouders.

Volgend jaar verwachten we de opa’s en oma’s weer op de open dag. Dat zal in de maand maart plaatsvinden.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 21 maart 2017.

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel