.

.

 

.

RegioBank ook in 2017 hoofdsponsor Drentse Fiets4Daagse

RegioBank heeft zich ook in 2017 als hoofdsponsor aan de Drentse Fiets4Daagse verbonden. De 52e editie van het grootste meerdaagse fietsevenement van Nederland, dat op dinsdag 25 juli van start gaat, draagt de naam RegioBank Drentse Fiets4Daagse.

Door zich te verbinden aan de Drentse Fiets4Daagse toont RegioBank haar betrokkenheid bij de regio. De bank zet zich in voor lokale verbondenheid en draagt actief bij aan de leefbaarheid. Alleen al door er samen met haar zelfstandige adviseurs, voor te zorgen dat mensen hun geldzaken in de buurt kunnen regelen.

De Drentse Fiets4Daagse is een groot, door ruim 600 vrijwilligers gedragen evenement. Het trekt ca. 13.000 deelnemers uit het hele land, maar ook met een grote regionale betekenis: ruim 30% van alle deelnemers komt uit Drenthe. De RegioBank past hier uitstekend bij met haar regionale betrokkenheid.

De routes lopen door de prachtige Drentse natuur, over vrij liggende fietspaden en via gevarieerde routes. Met maar liefst acht startplaatsen en verschillende afstanden is er voor ieder wat wils. Naast de volledige vierdaagse, kunnen deelnemers ook 1, 2 of 3 dagen fietsen.

Ga voor meer informatie naar www.fiets4daagse.nl

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel