.

.

 

.

Coevorder Comedy Night

Zaterdag 20 mei organiseert Theater Hofpoort in samenwerking met stadscafé Vancouver, café restaurant Candia en eetcafé Miracle de eerste Coevorder Comedy Night met drie comedians uit de stal van Comedy Café Amsterdam.

Coevorder Comedy Night
Hofpoort bouwde in eigen zaal al in voorgaande seizoenen enkele keren een heuse comedyclub die steevast uitverkocht was. Nu is het tijd om Buiten de Poort te gaan. En ook dat was al eens eerder een groot succes; nog voordat Hofpoort geopend werd in 2010 was de allereerste activiteit een comedynight bij de buren van Candia. Dat resulteerde toen in onvergetelijk grappige avond in een bomvol café.

Nu is gekozen voor een roulatiesysteem: het publiek koopt bij The Readshop of via de website van het theater een toegangskaart voor een café naar keuze. In ieder café is een MC aanwezig die het publiek opwarmt en tussen de optredens door vermaakt. Vervolgens gaan de drie comedians afwisselend langs de drie locaties.

Van links naar rechts Jaap (Miracle), Han (Vancouver) en Bas (Candia).

Comedy Café Amsterdam
Comedy Café Amsterdam is al sinds 1994 dé plek voor stand-up comedy. Al meer dan 23 jaar lang programmeert Comedy Café Amsterdam onafgebroken elke week meerdere stand-up comedy shows met comedians uit binnen- en buitenland.

Voor Coevorden zijn geselecteerd:

Jacob Spoelstra,afkomstig uit Friesland, is volgens het publiek droogkomisch maar bloed-irritant volgens zijn eigen kinderen. Hij speelde onder andere mee met Tijl Beckand en Ruben van der Meer in De Grote Improvisatieshow.

Martijn Oosterhuis wordt geroemd om zijn hoge grapdichtheid en materiaal dat uit het leven gegrepen is.Oosterhuis trad onder meer op bij de Lama’s en op Lowlands.


Martijn Oosterhuis (Fotograaf Sacha Grootjans)

Daniel-Ryan Spaulding stond al op het podium in meer dan 40 landen en heeft zich gevestigd in de voorhoede van het wereldwijde comedy circuit. “High energy” en “raw sense of humor” zijn op hem van toepassing.

Praktische informatie:

Een kaartje voor de voorstelling is te koop via www.theaterhofpoort.nl of via The Readshop in winkelcentrum De Gansehof in Coevorden. Een kaartje kost € 17,50. Aanvang: 21.00 uur. Voor ieder café is een maximaal aantal kaarten verkrijgbaar, dus tijdig een kaart kopen wordt aangeraden. Voor meer informatie zie onze website.

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel