.

.

 

.

A Tribute to the Summer of Love met regionale bands

Zondagmiddag 21 mei sluit Theater Hofpoort het theaterseizoen af met maar liefst 11 bands uit regio Coevorden die een muzikale ode geven aan het iconische muziekjaar 1967. Het belooft een unieke en sfeervolle middag te worden met hits van onder andere Jimi Hendrix, Armand en Chuck Berry.

Summer of Love
De zomer van 1967 was het hoogtepunt van de hippietijd. Nu, vijftig jaar later, vieren we opnieuw de muziek van die tijd. Het belooft een magische middag te worden met alle ingrediënten voor hét Summer of Love-gevoel. In samenwerking met Mooiweer Styling & Decoratie wordt gezorgd voor een sfeervol decor. De theaterzaal wordt omgetoverd naar een wereld vol “Love, Peace & Happiness” en bezoekers worden ondergedompeld in de sfeer van de jaren zestig.

Regionaal talent
Bevestigde bands/artiesten zijn: Shandy, Coloured Notes, Porterhouse, BB & Sugar, BLUES2, Waiting for Gasoline, Sophisticated Sound Express, Drilling Superintendents, Straque, Skinny Boy & Curly Sue en The Roosterz.

Blijf up to date via het facebook evenement: http://www.facebook.com/events/561601954049378/

Praktische informatie
Een kaartje voor de voorstelling is te koop via www.theaterhofpoort.nl of via The Readshop in winkelcentrum De Gansehof in Coevorden. Een kaartje kost € 12,50. Aanvang: 15.00 uur. Voor meer informatie zie onze website.

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel