.

.

 

.

Emotie en Beweging

Expositie Marthe van Benthem, 3 mei – 7 juli 2017. Acht jaar geleden herontdekte Marthe van Benthem (Enschede, 1954) het tekenen en schilderen. Het plezier dat ze eraan kon beleven, de uitlaatklep die het in haar studententijd bood: het was er nog. En ze wilde er meer mee doen. Ze volgde cursussen, begon met exposeren en startte samen met haar man een galerie voor regionaal talent, galerie Kunst Spieker in Zweeloo.

Marthe van Benthem schildert portretten in uitgesproken, sprankelende kleuren. Gewapend met paletmes en penseel probeert ze karakters en uitdrukkingen van mens en dier vast te leggen. Vaak doet ze dat in opdracht. Daarnaast experimenteert ze met uiteenlopende onderwerpen en technieken. Van dromerige taferelen tot expressionistische tableaus. Het plezier spat er in alle gevallen van af.

Gezondheidscentrum Oosterhesselen, Edveensweg 13, 7861 AM  Oosterhesselen. Open tijdens praktijkuren.

Tot begin juli laat Marthe van Benthem een selectie van haar werk zien. Voor een voorproefje kijkt u op www.martheschilderijen.nl.

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel