.

.

 

.

Geslaagde school-sportdag op 't Alterbarg

Afgelopen donderdag was er een sportieve ontmoeting op het sportcomplex “Het Alterbarg” tussen de leerlingen van de vier basisscholen. Onder ideale weersomstandigheden werd er in gemengde groepen een slagbaltoernooi afgewerkt en het onderdeel spel en atletiek. De dag begon met een warming up en aansluitend de Coopertest. Dat betekent 12 minuten rondom het voetbalveld lopen. En dat vergt heel veel conditie en doorzettingsvermogen. Maar iedereen moedigde elkaar aan en zo hoort het ook. Tijdens deze dag waren er ruim 60 vrijwilligers in actie die samen met de kinderen er een sportieve, leuke dag van hebben gemaakt. Namens de sportcommissie en leerkrachten heel hartelijk bedankt. Bij het slagbaltoernooi zijn team B ( 5/6) en L ( 7/8) eerste geworden, van harte gefeliciteerd met dit succes! En alle kinderen die hun records hebben neergezet of hebben verbeterd natuurlijk ook van harte gefeliciteerd!

PS. kledingstukken die na afloop gevonden zijn hangen in de hal van de sportzaal.

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel