.

.

 

.

Melrose, warenmarkt, The Sweelsingers en Hemmeltied hoofdmoot Zweeler Markt

De 46e editie van de Zweeler Markt was anders dan voorgaande jaren, maar zeker niet minder geslaagd. Vrijdagavond zorgde feestband Melrose in de bomvolle tent op de brink in Oud-Aalden voor een spetterende opening.

 

De vijf enthousiaste muzikanten wisten de stemming er direct te brengen met hun inmiddels veel geprezen allround, top 40/100 repertoire. Toen ze met hun persiflages op de proppen kwamen bleek de show in Oud-Aalden helemaal compleet. Voor Melrose is plezier beleven aan een optreden de basis en dat plezier vooral te delen met het publiek. In deze opzet slaagde de band vrijdagavond met verve. Voor de organisatoren Cindy Stapel, Ankie Tangenberg en Marjan Braam-Bruinsma was het contracteren van Melrose dan ook een schot in de roos.

Zaterdagochtend ging om 10:00 uur de warenmarkt van start. Kooplieden uit verschillende windstreken reisden af naar Aalden om hun waar aan de man te brengen. Op datzelfde tijdstip startte RTV Drenthe live vanaf de Brink in Oud-Aalden het programma Hemmeltied.

Bijschrift foto: De weersomstandigheden waren niet bepaald ideaal, maar menigeen nam afgelopen zaterdag op de brink van Oud-Aalden een kijkje op de warenmarkt. (Foto: Monique Jonkman-Koolen)

Oes Eig’n Kraantien d.d. 10 oktober 2017.

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel