.

.

 

.

Zeer geslaagde gymuitvoering ATTILLA ACTIEF

Nadat de grote aswolk de jaarlijkse gymuitvoering van Attilla Actief in april nog verhinderde, kon deze afgelopen vrijdag tot opluchting van het bestuur en de kinderen alsnog doorgaan. Onder leiding van gymjuf Roelina de Vries is de uitvoering prima en sfeervol verlopen. Met ongeveer vijftig kinderen uit alle gymgroepen werd in de eerste act gestart met het thema “Grease met een tropisch tintje”. Met een openingsdans van alle groepen en de warme temperatuur werd het thema direct met de juiste accenten ingezet.

 

Met een gevarieerd optreden van dans en gymnastiek (iedere groep had een dans en een oefening op een toestel) werden de toeschouwers in de volle sportzaal door de enthousiaste kinderen al direct uitstekend vermaakt.

Dankzij een goede voorbereiding hebben de kinderen de afgelopen maanden onder leiding van Roelina ~ met aanvulling van Alies Vrielink ~ al flink geoefend. Dat resulteerde vrijdagavond in een leuke en afwisselende show. De kinderen lieten prachtige staaltje gymnastiek zien.

Voor volgend jaar zal er zeker weer een uitvoering op het programma staan. Dat geldt uiteraard ook voor de kinderen die graag lid willen worden! De gymlessen zijn op de maandag- en dinsdagmiddag en starten om 15:30 uur voor de kleinsten. Kom gerust eens langs en informeer bij de gymleidster of bij één van de bestuursleden naar de mogelijkheden.

Momenteel is het bestuur niet volledig. Mochten er mensen zijn die hun bijdrage zouden willen leveren aan de gymvereniging, dan vernemen zij dat graag. Meer informatie kan worden verkregen bij de bestuursleden: Wilma Visser, Eva Appeldoorn, Bert Timmer en Klaartje Schouten.

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel