.

.

 

.

Wintermarkt Meppen

De jaarlijkse Wintermarkt in Meppen vindt plaats op zaterdag 2 december van 11.00 uur tot 18.00 uur en op zondag 3 december van 11.00 uur tot 16.00 uur.
Voor de zesde keer wordt deze markt gehouden in de sfeervolle schuur van de familie Karsten aan de Driftweg 2 te Meppen. Alle plekken zijn weer bezet.

 Er zijn standhouders van het eerste uur, maar ook dit jaar zijn er weer nieuwe kraampjes. Men vindt op de Wintermarkt o.a. breikunst, Tsjechische kerstballen, schilderkunst, jammetjes, brocante, honing, woonaccessoires, kerstkransen, zelfgemaakte kaarten en heel veel andere leuke hebbedingetjes. En uiteraard ontbreken de knieperties niet.

Bij de koffie kunt u een heerlijk stukje zelfgemaakt gebak nemen of misschien heeft u wel zin in een lekkere kom snert.

Al met al belooft het weer een gezellige boel te worden, dus …..kom gezellig een kijkje nemen. De toegang is gratis.

Oes Eig’n Kraantien d.d. 21 november 2017.

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel