.

.

 

.

Komende week in de Hofpoort

Op 14 februari gaan de meesters en juffen staken op de dag van de liefde! Daarom heeft Theater Hofpoort de leukste meester van Nederland op het witte doek; MEES KEES! ’s Avonds kunt u gebruik maken van het arrangement samen met Talens. Voor slechts € 30,- een driegangen menu en een romantische film incl. verrassing mee.

17 februari de vertoning ‘Het doet zo’n zeer’ Deze vertoning is mede mogelijk gemaakt door Rotary en het Alzheimer Café Coevorden De film gaat over moeder van Heleen van Royen die aan vasculaire dementie lijdt. Een ode aan de mantelzorg. Op 18 februari Yoga in Concert. Alles mag: actief meedoen, ontspannen achterover leunen terwijl je luistert naar de mooie muziek of een combinatie daarvan. Bij deze voorstelling word je meegenomen in een flow van bewegingen, ademhaling en ontspanning

14 februari Film: Mees Kees op de planken
Woensdagmiddag 14 februari wordt er om 14.00 uur de film ‘Mees Kees op de planken’ en na afloop staat er een heerlijke limonade-love-cocktail klaar gemaakt door Riëtte van Retro Party Drinks. De hele klas kan gezellig mee want een kaartje kost maar €2,50 (incl. cocktail). The Readshop is die middag ook aanwezig met de leukste Mees Kees-boeken!.

14 februari Film: Valentine’s day
Romantisch uiteten én naar de film op valentijnsdag? Ook dit seizoen werkt Hofpoort weer samen met Hotel Restaurant Talens om u een compleet avondje uit te bieden. Voor slechts 30 euro per persoon een driegangen diner, toegangskaartje voor de film én een verrassing mee!
Aanvang diner 18.30 uur, aanvang film 20.30 uur. Het arrangement is te boeken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0524 -516251.

Film info: Een kijkje in het leven van de liefde, waarin verhalen kriskras door elkaar lopen, botsen en weer net zo hard terugkomen. Er wordt een aanzoek gedaan. Bloemen worden niet bezorgd. Ruzies, zoenen, de verkeerde wendingen, de juiste beslissingen en nog ontstellend veel meer. Of je nu pas net komt kijken in de liefde of er al helemaal klaar mee bent, je wordt verliefd op dit feest van romantiek, vol humor, met maar liefst 19 grote sterren. Het meest liefdevolle uitje van het jaar voor zowel hem als haar!

17 februari Film: ‘Het doet zo’n zeer’ na afloop in gesprek met Heleen van Royen
Deze vertoning is mede mogelijk gemaakt door Rotary en het Alzheimer Café Coevorden.

De film gaat over de moeder van Heleen van Royen. Mevrouw Breed woont nog op zichzelf, maar met een versleten heup en vasculaire dementie is dit geen optie meer. Dochter Heleen van Royen, bekend door haar onverbloemde verhalen, foto's en columns, neemt het heft in handen en plaatst voor haar moeder een zorgwoning in haar tuin. Dit gebeurt wel met strubbelingen. De interactie tussen moeder en dochter wordt gefilmd door Heleen zelf, in alle openheid. Het resultaat is een liefdevol en heel herkenbaar portret, een ode aan de mantelzorg.

Na afloop van de film zal Heleen van Royen zelf in gesprek gaan met het publiek.

18 februari Yoga in Concert
In theaterblad ‘Open doek’ staat vermeld dat Jan Kuiper, Yvonne de Hoop en Iris Kroes het concert begeleiden. Helaas is Iris verhinderd. Ze heeft een unieke kans gekregen om op te treden tijdens de Olympische Winterspelen in PyeongChang. Hierdoor kan ze niet bij Yoga in Concert in Hofpoort aanwezig zijn. Maar… niet getreurd, Jan en Yvonne hebben geweldige vervanging gevonden in pianiste Loes van Ras met een prachtig Einaudi-programma.

Tijdens ‘Yoga in Concert’ vloeien yoga, de betoverende klanken van gitaar, piano, zang en percussie en meditatie samen. Deze middag is geschikt voor alle niveaus, dus ook beginners zijn van harte welkom. Alles mag: actief meedoen, ontspannen achterover leunen terwijl je luistert naar de mooie muziek of een combinatie daarvan. Bij deze voorstelling word je meegenomen in een flow van bewegingen, ademhaling en ontspanning. Een yogamat en/of meditatiekussen dient u zelf mee te nemen.

Geniet voor aanvang vanaf 15.00 uur van een heerlijke theeproeverij verzorgd door ‘Elisabeth, koffie, thee en lekkernijen’ uit Coevorden. Dit is bij de toegang inbegrepen.

Praktische informatie:
Kaartjes zijn te koop via www.theaterhofpoort.nl of via The Readshop, Friesestraat 26 in Coevorden. Voor meer informatie zie onze website.

 

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel