.

.

 

.

Jeugd geniet volop van Oranje-spektakel WJD

Het WJD WK-feest in de kantine op sportpark 't Alterbarg is zaterdagmiddag zeer succesvol verlopen. Het was weer een typische activiteit van de Werkgroep Jongerendag: voor en door de jongeren! En dat is goed gelukt, er waren veel kinderen die op het puntje van hun stoel de wedstrijd volgden. Luid gejuich bij de 1-0 van Wesley Snijder én uiteraard opluchting en dolle vreugde na het eindsignaal! Er waren ongeveer 80 voetbalvrienden uitgedost in Oranjekleding naar de kantine gekomen. Alles bijelkaar een zeer geslaagde WJD-middag! Bijschrift foto: Laurens Brouwer en Thomas Kamman werden zaterdagmiddag de winnaars van Zweeler Kampioenschap Latje Schieten. (Foto: Marjan Koopman) Bijschrift foto: Best geklede Oranje-supporter was Henk-Willo Tappel. (Foto Marjan Koopman)
Bijschrift foto: De stemming was zaterdagmiddag opperbest bij de enthousaste Oranje-supporters uit Zweeloo. (Foto: Marjan Koopman)

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel