.

.

 

.

Workshop Zuidenveld 2019

Uitnodiging: Woensdag 28 maart 2018 om 19.30 uur in Dorpshuis de Spil voor de inwoners van de Zweeler dorpen. Het Zuidenveld is een gezellig evenement dat duizenden bezoekers trekt. Eén keer in de acht jaar wordt het in Zweeloo gehouden. Dit jaar is het Zuidenveld in Dalen. En in 2019 zijn wij alweer aan de beurt!

Omdat een goede voorbereiding tijd kost, willen we graag een eerste opzet van het programma maken, samen met een grote groep inwoners. Eind december hebben we met een twintigtal inwoners al veel ideeën verzameld. Nu willen we deze kring graag groter maken en tot een concretere invulling van het programma komen.

Daarom organiseren we een workshop op woensdag 28 maart. Aan het begin van de avond lichten we voor de nieuwe inwoners toe wat het Zuidenveld is en hoe een programma er globaal uitziet. Daarna gaan we in groepjes het programma verder uitwerken. En natuurlijk hopen we dat er nog veel meer nieuwe ideeën en suggesties van jullie gaan komen om er weer een geslaagd en gezellig Zuidenveld van te maken.

Aanmelden
Omdat we graag willen weten op hoeveel mensen we moeten rekenen, vragen we je om je aan te melden. Graag bij voorkeur via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. maar bellen mag natuurlijk ook: tel. 371546 (Anita Klingenberg).

Kun je 28 maart niet? Niet getreurd!
We houden je op de hoogte van de uitkomsten via Oes Eign Kraantien en social media. En we maken later dit jaar ook nog een ronde langs alle dorpen.
Zuidenveld 2019 Zweeloo

We zijn al begonnen! Help je mee??

Oes Eig’n Kraantien d.d. 13 maart 2018.

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel