.

.

 

.

Geslaagde “opa en oma-ochtend c.b.s. D Schutse

Tijdens de drukbezochte opa en oma - ochtend was er veel te beleven voor jong en oud. Opa's en oma's (en andere belangstellenden) konden zien hoe hun kleinzoon/dochter werkt in het speel-leerrijk, het rekenrijk, het taalrijk of op het leerplein. 

De presentaties van de experimentele keuken in het taalrijk waren om te smullen en de proefjes met m&m's in het rekenrijk waren zeer verrassend. In het speel-leerrijk kon je zelfs op reis naar de ruimte. Meester Henk trakteerde ons op schaafijs. Al met al een hele geslaagde ochtend met veel leerplezier!

Oes Eig’n Kraantien d.d. 20 maart 2018.

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel