.

.

 

.

Palmhaan weer geslaagd!

Afgelopen zaterdag organiseerde dorpshuis De Spil weer de traditionele Palmhaan voor de kinderen van groep 1 t/m 4 van de basisschool. Net als vorig jaar, deden er bijna 40 kinderen mee. Eerst mochten ze de palmhaanstokken versieren.

Soms met een beetje hulp van papa’s en mama’s en opa’s en oma’s. Na een broodje knakworst werden de snoepkettingen aan de stokken gehangen, kregen ze een haantje (broodje) erop geprikt en kon de ‘optocht’ beginnen. 

Met muzikale begeleiding van BOM liepen de kinderen een paar rondjes om de Brink in Zweeloo en lieten ze trots de stokken zien aan familie en bekenden. Het was weer een geslaagde Palmhaan. Dank aan BOM en alle vrijwilligers die mee hielpen! 

Oes Eig’n Kraantien d.d. 27 maart 2018.

 

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel