.

.

 

.

De Korenhof viert 25-jarig bestaan met reünie

Op 13 mei bestaat woonwijkcentrum De Korenhof in Aalden, een van de locaties van Treant Zorggroep, 25 jaar. En dat wordt gevierd! Op maandag 14 mei is iedereen die de afgelopen 25 jaar bij De Korenhof betrokken is geweest, van harte welkom voor de reünie.

Tijdens de reünie kunnen medewerkers, oud-medewerkers, vrijwilligers en oud-vrijwilligers samen herinneringen ophalen over het werken in De Korenhof, toen en nu. De reünie begint om 14.30 uur en eindigt rond 16.30 uur. Aanmelden voor de reünie kan tot 6 mei via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 52 54 36 41. De reünie vindt vanzelfsprekend plaats in woonwijkcentrum De Korenhof aan de Korenhof 1 in Aalden.

Het 25-jarig jubileum van De Korenhof wordt ook gevierd met een feestweek voor bewoners van 14 tot en met 18 mei.

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel