.

.

 

.

Nieuw in gezondheidscentrum Zweeloo: Podopraktijk Pol

Kennismaking tijdens ‘Open dag’ vrijdag 1 juni a.s. van 10.00 - 14.00 uur.
Mijn naam is Marjolijne Pol. Ik ben pedicure en registerpodoloog en woon samen met mijn man Rob en onze honden sinds juli 2017 in Meppen. Na mijn opleiding tot medisch pedicure, startte ik in mijn vorige woonplaats Putten met de pedicurepraktijk “Voetenstudio Marjolijne”.

Het was een goedlopende praktijk, maar toch wilde ik me meer ontwikkelen op het gebied van voetenzorg. Ik vond het zo boeiend en interessant dat ik de 4-jarige HBO opleiding tot registerpodoloog ben gaan volgen bij de Academie voor Podologie in Utrecht.

Gezondheidscentrum Zweeloo
Na het behalen van dit diploma zijn wij naar Meppen verhuisd. De pedicurepraktijk in Putten heb ik overgedragen aan mijn collega. Eenmaal gevestigd hier in Meppen wilde ik weer graag een nieuwe praktijk starten en ben ik op zoek gegaan naar een geschikte praktijkruimte. Deze heb ik gevonden in het gezondheidscentrum in Zweeloo bij de fysiotherapeuten van Medifast.

Wat kan ik voor u betekenen?
Wat voor u misschien interessant is, is te weten wat een registerpodoloog in de Zweeler dorpen voor u kan betekenen. Een registerpodoloog helpt u namelijk bij klachten die hun oorzaak vinden in uw voeten. Door een afwijkende stand of vorm van de voeten of door verminderde bewegelijkheid van de voeten en/of enkels, instabiele enkels of teenproblemen kunnen vervelende pijnklachten ontstaan die te verhelpen zijn. Maar ook bij houdingsklachten zoals pijn in de knie, heup, nek en (lage) rug kunt u de registerpodoloog raadplegen. Samen met u kijken we dan naar de beste oplossing voor uw probleem.

Verschillende behandelmethodes
Een registerpodoloog heeft daartoe verschillende behandelmethodes. Zoals het geven van schoenadvies, aanmeten van persoonlijke therapiezolen, het maken van beschermende siliconen hulpstukken ter bescherming van de tenen tegen druk etc. Voor meer informatie daarover kunt u een kijkje nemen op mijn website: www.podopraktijkpol.nl

Soms is er een aanvullende behandeling nodig in de vorm van echografie of shockwavebehandeling. Door de optimale samenwerking met de fysiotherapeuten van Medifast kunnen deze behandelingen op hetzelfde adres in het gezondheidscentrum in Zweeloo worden uitgevoerd. Wel zo gemakkelijk, alles bij elkaar! Bij uw zorgverzekeraar kunt u informeren naar de vergoedingen van uw behandelingen.

Pedicurebehandeling
Ook voor voetverzorging kunt u bij Podopraktijk Pol terecht. Naast registerpodoloog ben ik immers ook medisch pedicure. Een medisch pedicure is gespecialiseerd in de voetverzorging van risicovoeten zoals diabetes en reuma.  Maar ook de behandelingen bij nagelproblemen zoals schimmelnagels, verdikte nagels of ingroeiende nagels en het verwijderen van likdoorns en overtollig eelt. Voor cosmetische voetbehandeling bent u ook van harte welkom. Voor verder informatie over pedicurebehandelingen verwijs ik u wederom naar  www.podopraktijkpol.nl

Open dag op vrijdag 1 juni a.s.
Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u mijn praktijk komen bekijken? Of heeft u vragen, dan wel wilt u een afspraak maken? Kom gerust even langs om met mij kennis te maken tijdens de ‘open dag’ op vrijdag 1 juni van 10.00-14.00 uur of bel 06-47339909.

U bent van harte welkom!

Oes Eig’n Kraantien d.d. 22 mei 2018.

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel