.

.

 

.

Heerlijk ijs zorgt voor verkoeling tijdens gezellige snuffelmarkt 2018

Afgelopen zaterdag werd de 2e editie van de snuffelmarkt in de Brinkmaten/Wachthoorn en een stuk Paardelandsdrift georganiseerd. De zon scheen zeer uitbundig en de standhouders stonden dan ook voornamelijk op de schaduwrijke plekken.

Er waren ruim twintig kramen, met helaas een paar afzeggingen vanwege de warme weersomstandigheden. Het was weer supergezellig met veel leuke gesprekken tussen marktkooplieden en de bezoekers. Het aanbod was ook dit jaar weer zeer divers. Het ijs van Talenti uit Gees was absoluut de grootste trekpleister, maar wat wil je ook met dit zomerse weer.

alt

Met een lekker bruin kleurtje en het gevoel van een gezellig evenement te hebben genoten, gaan de organisatoren volgend jaar voor de 3e editie. Met hopelijk wel een beetje minder hoge temperaturen ...

alt

Foto'€™s: Monique Jonkman-Koolen

Oes Eig'€™n Kraantien d.d. 29 mei 2018.

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel