.

.

 

.

'Rommel' levert ruim 1.200 euro op

Vele marktkramen en nog veel meer prullaria. Dat was afgelopen zaterdag weer het vertrouwde beeld van de traditionele rommelmarkt van Stichting Sweelpop. De markt bood andermaal een grote verscheidenheid aan goederen. Ook een markt van uitersten, want alles wat voor de één echt rommel is, blijkt voor de ander juist nostalgisch en waardevol. De weersomstandigheden waren prima en jong en oud heeft zaterdag voor een appel en ei wel wat leuks op de kop kunnen tikken. Al met al was het volgens de organisatoren een gezellige boel en ook over de opbrengst was men tevreden: 1.200 euro ! Oes Eig'n Kraantien d.d. 27 juni 2018

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel