.

.

 

.

20.000ste bezoeker Zwembad Zweeloo

Afgelopen vrijdag mocht Zwembad Zweeloo de 20.000ste bezoeker verwelkomen. Mevrouw Bokje uit Aalden was de gelukkige. Zij kreeg uit handen van badmeester Koen (Aelderzwemschool) een waardebon voor een beautybehandeling bij Parc Beauty Aelderholt.

Het mooie weer breekt deze zomer alle records en dat heeft ook een positief effect op de bezoekersaantallen van zwembad Zweeloo. Voor de tweede keer sinds de oprichting van Stichting Zwembad Zweeloo (2004) wordt de grens van 20.000 bezoekers gepasseerd. Het record staat al elf jaar op 20.468 bezoekers (in 2007), maar het lijkt een kwestie van dagen dat ook dit record uit de boeken verdwijnt.

Bijschrift foto: Badmeester Koen (Aelderzwemschool) zet mevrouw Bokje in het zonnetje. (Eigen foto)

Oes Eig'n Kraantien 28 augustus 2018

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel