.

.

 

.

Sweel Cultureel in de startblokken met een nieuw programma voor het seizoen 2018 – 2019 !

Sweel Cultureel opent het seizoen op zondag 16 september a.s. om 15.00 uur in het mooie kerkje van Zweeloo met een “muzikale wereldreis” uitgevoerd door het strijkkwartet Ravivo.

Dit kwartet bestaat uit vier jonge professionele musici: nl Elize Visser (1eviool), Simone Tamminga (2eviool), Marjolijn Woutersen (altviool) en Remco Woutersen (cello). Dit viertal zal een programma uitvoeren met muziek uit de hele wereld, zoals bijvoorbeeld van Louis Armstrong, Michael Jackson, de Argentijnse tango, klezmer muziek en muziek uit de film “Amélie”. Het Ravivo kwartet werd in 2008 opgericht en heeft sindsdien een repertoire opgebouwd met muziekstukken waarvan een groot deel door hen zelf is bewerkt voor strijkkwartetbezetting omdat  deze muziek niet voor viool, altviool en cello werd geschreven! Dat levert een verrassend resultaat zult u merken als het kwartet tijdens het concert in Zweeloo verschillende muziekstijlen met elkaar verbindt!

Kortom, een veelbelovende opening van het seizoen met heerlijke muziek, gebracht door Ravivo op zondag 16 september vanaf 15.00 uur in het kerkje van Zweeloo! Adres De Wheem 10, 7851 TA Zweeloo. De toegang kost € 15,00 per persoon. U kunt reserveren door een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van “Ravivo”. Overigens kunt u via ons email-adres ook een abonnement nemen voor het hele seizoen, waarvoor u slechts € 50,00 p.p. betaalt voor 7 voorstellingen! Wilt u meer weten, kijk dan ook eens op onze website www.sweelcultureel.nl

Oes Eig'n Kraantien d.d. 4 september 2018

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel