.

.

 

.

Appelschillers gezocht voor Pluk&Deel!

De appeloogst is binnen. Het resultaat mag er zijn. Tientallen bananendozen werden weer gevuld met prachtig vers fruit. Dat fruit gaan we weer samen verwerken tot producten om te verkopen voor ons goede doel, een bijdrage aan Stichting Zorg met Sterren, van de Woongroep Zweeloo.

Bij deze willen we de mensen die hun appels ter beschikking hebben gesteld heel hartelijk bedanken!

Op dinsdag 25 september, dinsdag 2 oktober en dinsdag 6 november gaan we schillen in de Korenhof in Aalden van 9.30 tot 11.30 uur.

Op vrijdag 28 september en dinsdag 9 oktober schillen we in De Spil in Zweeloo (Eswegje 3) ook van 9.30 tot 11.30 uur. Houd de ZEEF in de gaten voor nog in te plannen schildata.

Hoe meer schillers hoe gezelliger en hoe meer producten we samen kunnen maken. Schilt u een appeltje met ons mee? Neem dan wel even zelf een schilmesje/dunschiller en een schillenbak mee. Voor koffie en thee wordt gezorgd.
Hartelijke groeten,

Het Pluk&Deel-team

  

Het enthousiaste Pluk&dDeel-team toont zich zeer tevreden met de rijke appeloogst. Op de foto (v.l.n.r.) Margreet Schuiling, Willy-Anne van Stiphout, Martine Ponstein, Carin Chorus en Trees Kool.

Jong geleerd......ook Heviyan leverde een flinke bijdrage bij het plukken van de appels.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 25 september 2018

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel