.

.

 

.

Aanschuifmaaltijden

Boeren, Burgers en Buitenlui van de oude gemeente Zweeloo en omstreken! De Horecavereniging Zweeloo nodigt jullie ook dit najaar weer uit om aan te schuiven aan de bekende 'Aanschuifmaaltijden'.

Meer dan tien jaar geleden is de Horecavereniging Zweeloo met de ‘Aanschuifmaaltijden’ begonnen; enerzijds om de 'drempel' voor het uit eten gaan te verlagen en anderzijds om de onderlinge contacten binnen de dorpen van onze 'gemeente' Zweeloo en tussen de dorpen onderling te versterken. Voor ‘nieuwkomers’ is het ‘aanschuiven’ een mooie gelegenheid om dorpsgenoten te leren kennen en voor huisvrouwen en -mannen die nu eens een keertje niet willen koken een mooie gelegenheid om zich het te laten aanleunen. Ook is het leuk om je aan te melden samen met ‘noabers’, familie of vrienden, elftal- en teamgenoten of collega’s.

Het uitgangspunt voor de ‘Aanschuifmaaltijden' is de afgelopen jaren steeds gelijk gebleven, namelijk: 'het verschaffen van een gezellige verzorgde maaltijd tegen een aantrekkelijke - maar ook kostendekkende - prijs'. Voor de deelnemende horeca-ondernemers is dat laatste zeker van belang, maar zeker ook geldt voor hen dat ze op hun manier willen bijdragen aan de leefbaarheid en onderlinge contacten binnen onze 'gemeente' Zweeloo.

De volgende horeca-ondernemers hopen jullie ook dit najaar weer op hun ‘Aanschuifmaaltijden’ te mogen verwelkomen; Willy en Bert Jansen van Het Wapen van Aelden, Angelique en Arnoud Waalkens van Pizzeria Ristorante Trivio del Villaggioen Bastiaan Nijstad van Brasserie Timber's van Landal Aelderholt.

Uitgangspunten ‘aanschuifmaaltijden’ van de Horecavereniging Zweeloo;

•  Aanmelden / reserveren tot uiterlijk één dag van te voren;

•  ‘Traditioneel’, 2 gangen diner plus één consumptie voor € 15,00; vanaf 18.00 uur, aanvang maaltijden circa 18.30 uur;

Aanschuifmaaltijden Horecavereniging Zweeloo, oktober – december 2018 (onder voorbehoud; voor wijzigingen, zie de wekelijkse Z.E.E.F. kalender in Oes Eig’n Kraantien)

 

Datum

Horecagelegenheid

Dorp

Telefoon

(0591)

Vr 05 oktober

Hotel restaurant Het Wapen van Aelden

Aalden

37 1241

Wo 07 november

Pizzeria Ristorante Trivio del Villaggio

Meppen

37 1254

Di 18 december

Brasserie Timber's Aelderholt

Aalden

35 5647

 

Oes Eig'n Kraantien d.d. 25 september 2018

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel