.

.

 

.

Bertha Vos benoemd tot erelid

Vijf koorleden van De Loozangers onderscheiden! De liefde voor muziek, daar begon het mee. Het gemengd koor “De Loozangers”, met als standplaats De Spil in Zweeloo, heeft onlangs vijf leden in het zonnetje gezet voor vele jaren actief lidmaatschap.

Truida Steenge, Trieneke Veltman en Fenny Kort zijn alle drie gedurende 30 jaar trouwe leden waarvoor Madeleine Beaumont (voorzitter) elk van hen namens het koor bedankte met warme woorden en een prachtig bos bloemen.

Bertha Vos
Daarnaast werd Bertha Vos onderscheiden als erelid voor haar betrokkenheid bij De Loozangers. Zij heeft zich gedurende 45 jaar ingezet voor het koor, zowel in bestuursfuncties als bij de organisatie van concerten en feesten. Voor haar inzet kreeg zij veel waardering van bestuur en leden in de vorm van een officiële oorkonde, een prachtig bos bloemen en heel veel applaus.

Henk Brouwer
Tot slot werd Henk Brouwer “gelauwerd” voor 50 jaar lidmaatschap bij verschillende koren. Henk begon na zijn militaire dienst met zingen bij de Gemengde Zangvereniging in Sleen. Sindsdien heeft  hij ook ervaring opgedaan bij diverse projectkoren, het koor Cantabel en het shanty-koor de Jongbloed-vaarders. Het meest recent is zijn lidmaatschap bij De Loozangers. Dat alles is zowel voor het bestuur van De Loozangers als voor de Bond van Koren reden Henk Brouwer te eren met lovende woorden en een officiële oorkonde.

Alles bij elkaar een goed begin van het nieuwe seizoen!

Foto: Bertha Vos uit Aalden is benoemd tot erelid van De Loozangers. Ze heeft zich gedurende 45 jaar ingezet voor het koor, zowel in bestuursfuncties als bij de organisatie van concerten en feesten. (Foto: Bert Huguenin)

Oes Eig'n Kraantien d.d. 25 september 2018

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel