.

.

 

.

Zoals beloofd komt Martijn Koning ons seizoen openen!

Martijn is de ‘Koning van de dieren’ in zijn nieuwe theaterprogramma. Dieren speelden altijd al een grote rol in zijn voorstellingen, maar nu is het echt tijd om een volledige show te wijden aan onze beste vrienden. Honden, katten, olifanten, haaien, parkieten, naakte molratten: zo’n beetje alle dieren komen langs.

En mensen natuurlijk. Verwacht veel snelheid, veel grappen, veel absurdisme, veel Martijn Koning en vooral veel dieren. “Hij is scherp, heeft originele invallen, wisselt persoonlijke en algemene observaties lekker af en reageert gevat op vrijwel alles wat er in de zaal gebeurt.”

Theaterkrant over 'Koning te rijk'
"Hij is scherp, heeft originele invallen, wisselt persoonlijke en algemene observaties lekker af en reageert gevat op vrijwel alles wat er in de zaal gebeurt."

Het Parool over 'Koning te rijk'

“Het hoofd van Martijn Koning staat nooit stil. (…) Zo'n brein is een zegen voor een stand-upper. Koning is zich hyperbewust van wat er om hem heen gebeurt. Ook is hij een zeer beeldend verteller, die zijn schaamtevlucht uit een veel te dure kledingwinkel ontzettend geestig beschrijft. Die beschrijvingen maken hem uniek. ”

Praktische informatie:
Zaterdag 29 september in Theater Hofpoort. Aanvang 20.15 uur - Entree € 18,00

Kaartjes zijn te koop via www.theaterhofpoort.nl of bij The Readshop, Friesestraat 26 in Coevorden. Voor meer informatie zie onze website. Of voor aanvang bij de theaterkassa.

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel