.

.

 

.

Theater Hofpoort

Theater Hofpoort presenteert zaterdag 24 november 2018 de show ‘Volk’ van ‘Gewoon Aans’. Op zondag 2 december staan een concert van The Kilkennys en aansluitend een whiskyproeverij en pubfood op het menu.

Gewoon Aans
Het is revuegezelschap Gewoon Aans weer gelukt om een heerlijk programma in de Twentse streektaal te maken. Het gezelschap staat garant voor een vrolijke voorstelling voor jong en oud, waarna de bezoeker met een goed humeur huiswaarts gaat. Het is een voorstelling vol scènes uit het dagelijkse leven van nu en allerlei spitsvondigheden, verpakt in een mooie show. De voorstelling op zaterdag 24 november begint om 20.15 uur. Een toegangskaart kost 20,50 euro.

The Kilkennys
De songs van The Kilkennys zijn vrolijk en de mannen zorgen voor een energieke uitstraling, rappe ritmes en onvervalste Ierse humor. De band was al eerder in het theater, dus de liefhebbers weten wat hen te wachten staat: een avond vol gevarieerde muziek. De band bestaat uit Davey Cashin, Robbie Campion, Tommy Mackey en Mick Martin. Zij spelen zowel bekende nummers als fraaie ballads. Het concert op zondag 2 december begint om 15.00 uur, de entreekosten zijn 27 euro.

Whisky en pubfood
Wie de avond in stijl wil afsluiten, kan na het concert om 18.00 uur terecht bij Candia aan de Markt. Daar zorgen slijterij Benting en Candia voor een whiskyproeverij met drie soorten whisky en Irish pubfood, bestaande uit huisgemaakte stew, gekookt in Guinessbier, mashed potatoe en tricolored vegetables.

Een toegangskaart kost 26 euro. Wie het concert van Kilkenny heeft meegemaakt, krijgt tegen inlevering van het entreebewijs een Guinnessbiertje gratis.

N.B. De voorstelling van Leonie Meijer op vrijdag 23 november is geannuleerd.

Praktische informatie
Toegangskaarten zijn te koop via www.theaterhofpoort.nl en in The Readshop, Friesestraat 26 in Coevorden. Indien er voor de voorstellingen nog kaarten zijn, worden die aan de theaterkassa verkocht, geopend vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling.

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel