.

.

 

.

NLdoet in De Spil

Help jij mee? Op zaterdag 16 maart doen we met Dorpshuis De Spil mee aan NLdoet. Dit is een landelijke actie, waarbij in heel Nederland vrijwilligers de handen uit de mouwen steken.

Wij doen mee omdat we graag met een grote groep vrijwilligers de buitenkant van de Spil willen opknappen, zodat die er ook weer uitnodigend uit ziet. Vooral de tuin kan wel een opknapbeurt gebruiken.

 

 

Iedereen is welkom om een handje te komen helpen met zagen, spitten, verven, vegen of schoonmaken. Je hoeft niet handig te zijn, er is altijd wel een klusje om te doen.

We gaan van 9 – 13 uur aan het werk en sluiten gezellig af met soep, een broodje en een drankje. Ook als je niet de hele ochtend kunt, ben je welkom!

Doe je mee? Of heb je nog vragen? Neem dan contact op met Hannie Dobben, telefoon 371358. Of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 26 februari 2019

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel